Dénia FM

Rememora la història de l’hostaleria de Dénia en imatges

Hui Salvador Sancho ens ha portat a l'entrevista en Dénia FM fotografies antigues per rendir homenatge als restaurants de la Marina Alta
Casa Bosos / Salvador Sancho

Hui en l’entrevista a ‘El Primer Café’ de Dénia FM, Salvador Sancho ha transportat als oients a la Dénia d’antany, revivint moments icònics de l’hostaleria local a través d’imatges històriques.

Una d’elles mostra la Casa Bosos, situada a l’ombra del castell de Dénia, símbol de la vida diària i l’activitat hostalera de la ciutat en el passat. També Casa Bosos des de dins i amb la presència del pare de Salvador Sancho.

A més, ha compartit una fotografia de les jornades d’arrossos mariners al Restaurant La Seu, on apareix al costat de Federico, un esdeveniment que uneix la gastronomia local amb la tradició marinera de la ciutat. Salvador ha ressaltat la importància de preservar aquestes tradicions que són part essencial de la cultura deniera.

A més d’imatges sobre El Marino en Dénia.

I de les persones que formaven part del restaurant com Bati el tio de els xics de El Marino.

Cal recalcar que la nostàlgia que s’emmarca en l’hostaleria de la Marina Alta té un paper important les persones, com en la següent fotografia amb Luis Bosos i Salvador Sancho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *