Societat

Gala Ortolà i Martina Buigues, noves Reines de les festes de Benissa 2025

El dissabte a la nit va tindre lloc l'acte d'elecció

El municipi de Benissa ja té noves Reines per a les seues festes de 2025. Gala Ortolà i Martina Buigues han sigut les afortunades elegides per la sort. Ostentaran els càrrecs de Reina Major i Reina Infantil, respectivament, en les celebracions en honor a la Puríssima Xiqueta.

Un acte emotiu i emocionant

El dissabte a la nit va tindre lloc l’acte d’elecció. En aquest esdeveniment, totes les candidates, 17 joves i 8 xiquetes, van viure moments de nervis i emoció. La cerimònia es va celebrar a la plaça Rei Jaume I, on es va recrear l’antiga Llotja de Contractació o Sala del Consell, actual Museu de la Ciutat Centre d’Interpretació de Benissa. Davant un públic entusiasmat, es va desvetlar qui serien les màximes representants de les festes.

Les dames d’honor

A més, Martina Buigues, la nova Reina Infantil, comptarà amb dues dames d’honor. La primera Dama serà Martina Mora, i la segona, Júlia Pastor. Pel que fa a Gala Ortolà, Reina Major, la seua cort d’honor estarà formada per María Esquerdo com a primera Dama, i Ainhoa Morcillo com a segona Dama.

Aquest acte marca l’inici d’un any ple d’activitats festives per a Gala Ortolà i Martina Buigues. Les dues viuran els seus moments més importants en abril, quan Benissa rendirà homenatge a la seua patrona, la Puríssima Xiqueta.

Així comença el seu regnat com a Reines de les festes de Benissa 2025. Un càrrec ple de tradició i responsabilitat que culminarà en les celebracions del mes d’abril.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *