Política

Gent de Dénia denuncia la manca d’il·luminació al tram comprés entre el final del passeig de la Marineta fins al Helios

Aquesta demanda es remunta a l'any 2021

El partit Gent de Dénia ha criticat la manca d’actuació dels governants municipals sobre la instal·lació d’il·luminació. Es tracta del tram entre el final del passeig de la Marineta i Helios. Aquesta demanda es va presentar l’any 2021. Gent de Dénia va sol·licitar un alumbrat públic per a aquesta zona. Com recorden els independents, aquesta és una àrea molt transitada per vianants i corredors. La petició no exigia una gran il·luminació. Per això, es demanava un sistema mínim per veure i ser vist durant la nit.

Cap recordar que al 2022 es va aprovar la moció en Ple Municipal. A més, es va incloure en els Pressupostos Participatius de 2023. Però, al setembre de 2024, encara no s’ha instal·lat l’alumbrat. Gent de Dénia considera aquest retard incomprensible. La zona és molt freqüentada i la manca de llum pot suposar un risc.

Per a visibilitzar el problema, han fet una acció simbòlica. Van il·luminar la zona amb veles per destacar l’abandonament. La situació d’espera porta més de tres anys. Aquesta acció irònica ha cridat l’atenció sobre la necessitat urgent de solució.

Altres projectes que requereixen de rapidesa

Per altra banda, Gent de Dénia també ha assenyalat altres projectes. Afirmen que l’equip de govern els ha executat amb més rapidesa. Això ha generat frustració entre els veïns i el partit. Demanen una solució immediata.

No obstant, el partit insisteix que s’instal·le un alumbrat suau. Com ells mateixos apunten, no ha de ser contaminant lumínicament. La intenció és garantir la seguretat de vianants i corredors en aquest tram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *