Esports

Gran participació en el Desafiament de les 100 Palades Solidàries lliga SUMA

L’equip del Club Rem Marina Dénia es va portar a alçar-se amb la victòria, entre els aplaudiments del públic present
Equip del Club Rem Marina Dénia / Tino Calvo

El passeig de Marina de Dénia es va omplir d’esperit esportiu i solidaritat amb el segon desafiament de les “100 palades solidàries”, organitzat pel Club Rem Marina Dènia conjuntament amb la Federació, dins de la lliga SUMA. Prop de 200 esportistes es van reunir ahir diumenge per participar en una jornada que va combinar la competició amb una causa solidària, gaudint d’un dia espectacular a la vora del mar.

La jornada va començar de bon matí amb els desafiaments per la igualtat, una oportunitat perquè els equips de rem d’oci dels diferents clubs participants demostraren el seu nivell. L’equip del Club Rem Marina Dénia es va destacar en esta primera part de la jornada, aconseguint quedar en primer lloc en el “Time Trial”, fet que els va classificar directament per a la semifinal. A la gran final, l’equip local va fer un temps de 03:11,90, recorrent 700 metres amb una virada, la qual cosa els va portar a alçar-se amb la victòria, entre els aplaudiments del públic present.

El moment més esperat del dia va arribar amb la final dels equips formats per esportistes que han superat càncer de mama. Esta competició va ser una veritable mostra de superació i força, on l’equip del Real Club Náutico Benidorm es va coronar com a guanyador amb un temps de 01:45,67, completant un recorregut de 350 metres sense virada. L’emoció es palpava a l’ambient, i l’aplaudiment dels espectadors va ser el reconeixement més gran per a estos esportistes valents que han vençut tant dins com fora de l’aigua.

Per tancar la jornada, el Club Rem Marina Dènia va organitzar un dinar per a tots els participants, celebrant l’èxit de l’esdeveniment i la germanor que es va viure al llarg del dia. Aquesta iniciativa va ser un èxit rotund, no només pels resultats esportius, sinó per la solidaritat i els valors compartits que unixen el món del rem. Sens dubte, una jornada que quedarà gravada en la memòria de tots els participants i espectadors.

Galeria de Fotos: Tino Calvo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *