Gran remuntada de la UD Benissa davant el CD Benidorm B (4-2)

En el grup VI de Segunda FFCV el FB Teulada-Moraira va ser l'únic dels comarcals que va guanyar
Jugadors de la UD Benissa celebrant el triomf / UD Benissa

La jornada en els grups VI i VII de la lliga en Segona FFCV va portar emocions intenses i resultats crucials per a la classificació de diversos equips.

En el grup VII, la UD Benissa va aconseguir una remuntada èpica per a imposar-se 4-2 al CD Benidorm B i situar-se en els llocs alts de la taula. La UD Benissa va tindre un inici complicat, anant-se’n al descans amb un desfavorable 0-2. No obstant això, en la segona mitat, l’equip va mostrar una cara completament distinta. Revelles va obrir el marcador per als locals, seguit per Lozano, i finalment Lli, amb dos gols, va segellar l’espectacular remuntada que va deixar el marcador en un 4-2 definitiu. Amb esta victòria, la UD Benissa es col·loca quart amb 10 punts, igualat amb el segon classificat i a només dos punts del líder, el Polop CF.

En el grup VI, el FB Teulada-Moraira està demostrant ser un equip sòlid en este inici de temporada, mantenint-se invicte amb tres victòries i un empat. En esta jornada, l’equip de Cabe va véncer amb contundència a l’Almussafes per 4-1. Els locals es van avançar en el marcador gràcies a una miqueta de Coco, però l’Almussafes no va tardar a empatar, tancant la primera mitat amb un igualat 1-1. En la segona part, el FB Teulada-Moraira va mostrar la seua superioritat, amb Buigues anotant dos gols i Ziaete tancant el marcador per a segellar la victòria.

L’Orba CF, per part seua, va deixar #arrere la seua ratxa d’imbatibilitat en caure en el difícil camp del Cullera CF per 2-1. Els locals es van avançar en la primera mitat, però es van complicar després de l’expulsió d’un jugador. En la segona mitat, Rata va igualar el marcador per a l’Orba, però en l’últim sospir del partit, els valencians van trobar el gol de la victòria en el minut 90, deixant a l’Orba sense recompensa.

El Gorgos CF també va patir una derrota a casa davant la UD Beniopa per 1-2, en un partit que es va definir en la segona mitat. Els visitants es van avançar en el minut 68 i van ampliar l’avantatge en el 88. Font va retallar distàncies per al Gorgos en el minut 90, però ja no va haver-hi temps per a més i l’equip local es va quedar sense punts.

Finalment, el CD Dénia B seguix sense alçar cap i continua com a cuer sense sumar un sol punt en la classificació. Esta vegada, el Daimús va ser el botxí, emportant-se els tres punts del Diego Mena en imposar-se per 1-3. El Dénia B es va avançar per mediació d’Adrián, però el Daimús va mostrar la seua superioritat en el segon temps, aconseguint una remuntada que va deixar als locals sense opcions d’eixir del fons de la taula.

La jornada va deixar alegries per a alguns i disgustos per a uns altres, però tots els equips tenen encara un llarg camí al davant per a consolidar els seus objectius en esta lliga que continua mostrant una gran competitivitat en cada partit.