Educació

Gravació del curtmetratge ‘L’Escaldà’ a l’IES Sorts de la Mar de Dénia

Emmarcat en el projecte innovador i d’inclusió educativa ‘Sons de Mar’ seleccionat per la Conselleria d’Educació
Gravació del curtmetratge / IES Sorts de la Mar

Durant el matí del divendres 20 de setembre s’ha dut a terme la gravació de la primera part del curtmetratge ‘L’Escaldà’ a l’IES Sorts de la Mar, a Dénia. Aquesta es troba dins del nou projecte ‘Sons de la Mar’, que ha estat seleccionat per la Conselleria d’Educació, Cultura, Universitats i Ocupació.

Segons ha explicat la directora de l’institut, Isa Monserrat per als micròfons de Dénia FM, es tracta d’un projecte innovador i d’inclusió educativa, els eixos principals del qual són la música, el periodisme, el cinema i el teatre. El producte final és la gravació d’un curtmetratge, el de ‘L’Escaldà’, la primera part del qual s’ha gravat aquest matí, al Jardí Cultural i Sostenible de què disposa el centre educatiu. Al respecte, Monserrat recorda que aquest jardí disposa de dos parterres. Un, dedicat al cultiu de la pansa, i l’altre, als cultius mediterranis.

L’assessor històric del projecte, Ferran Naya, destaca que l’objectiu d’aquest treball és valorar i donar a conéixer aquella època d’esplendor de la ciutat, prèvia al turisme, amb el comerç de la pansa. I recorda que aquesta ja és la tercera escaldà que du a terme l’IES.

Per la seua banda, la coordinadora del projecte, Inma Navarro, ha assenyalat que tenen un termini de dos anys per a executar aquest projecte audiovisual, que en data de maig de 2026, haurà d’estar conclòs i llest per a projectar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *