Successos

Greu accident entre un camió i una moto a la CV-700 direcció Pego

Un home de 65 anys resulta ferit i és evacuat en helicòpter
Helicòpter medicalitzat / Recacció

A les 13:45 hores d’aquest migdia, el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) ha rebut una alerta sobre un accident de trànsit que ha involucrat un camió i una motocicleta a la carretera CV-700, a l’altura del quilòmetre 62, en el terme municipal de Pego. El succés ha generat una ràpida resposta dels serveis d’emergències a causa de la gravetat de l’impacte.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat immediatament una unitat del Servei d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU) i un helicòpter medicalitzat per tal de prestar assistència al motorista, un home de 65 anys d’edat que ha resultat ferit de gravetat. L’home presentava un politraumatisme, que requeria una intervenció ràpida per estabilitzar el seu estat de salut.

Un cop l’home ha estat estabilitzat, ha sigut evacuat per via aèria amb l’helicòpter del SAMU cap a l’Hospital General Doctor Balmis d’Alacant, on continuarà rebent el tractament necessari.

Segons les primeres informacions, es desconeixen encara les causes que han provocat la col·lisió entre el camió i la moto, i les autoritats competents han obert una investigació per tal de determinar les circumstàncies que envolten l’accident. Agents de la Guàrdia Civil de Trànsit han acudit també a l’escena per regular la circulació i garantir la seguretat de la resta d’usuaris de la via mentre es duien a terme les tasques de rescat i neteja de la carretera.

L’accident ha generat retencions al trànsit a la CV-700, mentre els equips d’emergències treballaven en la zona. Les autoritats han demanat precaució als conductors que circulen per aquesta via i recorden la importància de respectar les normes de trànsit per evitar incidents d’aquesta mena.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *