Esports

Helen Briem es consagra en La Sella Open

El torneig es va convertir en els últims nou clots en un emocionant i exclusiu mà a mà entre Helen Briem i Pauline Roussin-Bouchard
Helen Briem amb el trofeu de campiona / La Sella Golf

Helen Briem ha sumat un nou triomf a la seua ja impressionant carrera, esta vegada en La Sella Open, on va aconseguir la seua primera victòria en el Ladies European Tour (LET). Amb la seua qualitat indiscutible i una notable capacitat per a superar desafiaments, la jove alemanya va superar a un grup de rivals que li van posar en destrets al llarg d’una emocionant ronda final.

Entre les seues principals competidores va destacar la francesa Pauline RoussinBouchard, qui, amb el seu somriure sempre present i un coratge indestructible, es va mantindre com la seua més dura contrincant. Al llarg dels 18 clots finals, va ser l’única jugadora que realment va posar en perill l’avantatge de Briem, després que la italiana Virginia Elena Carta s’enfonsara, quedant fora de la lluita pel títol.

Altres jugadores també van buscar fer-se un buit en la pugna pel triomf, com la txeca Sara Kouskova o la japonesa Ayako Uehara, però els errors en moments crítics les van allunyar del títol. Quant a l’espanyola Ana Peláez, va ser la més destacada de les jugadores locals. Amb un joc encertat i brillant, va arribar a acumular quatre birdies en els primers 12 clots, la qual cosa la va mantindre prop del lideratge. No obstant això, el seu esforç no va ser suficient davant la solidesa de Briem.

El desenllaç del torneig es va convertir en un emocionant mà a mà entre Helen Briem i Pauline RoussinBouchard en els últims nou clots. La francesa, en plena forma, va empatar amb Briem amb 16 sota parell en el clot 13 després d’acumular set birdies, però la seua inspiració es va apagar de manera abrupta. Això va permetre a Briem, qui va mostrar un joc impecable amb sis birdies i sense errors, assegurar-se el triomf. Igual que en les tres rondes anteriors, Helen Briem va tancar el torneig amb un birdie en el clot 18, posant la guinda a una actuació magistral.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *