Societat

III Fira de les Associacions de Benissa: activitats, música i molt més

Tindrà lloc el 5 d'octubre

El pròxim 5 d’octubre, Benissa acollirà la III Fira de les Associacions. La jornada, que se celebrarà a la Glorieta Dolores Piera, oferirà una gran varietat d’activitats per a tots els públics. Amb música en viu, tallers i demostracions, la fira serà un punt de trobada per a associacions locals i famílies.

La fira començarà a les 10 del matí i s’allargarà fins a les 14 hores. Entre les activitats previstes, destaca la paella popular, que tindrà lloc a les 14 h, i les actuacions musicals, que dinamitzaran tota la jornada. A més, diverses associacions locals oferiran exhibicions de ball en línia a càrrec de l’Associació de Jubilats i Pensionistes Bèrnia.

Diversitat d’activitats per a tots els gustos

Les activitats començaran amb música en directe de la mà de SIFASOL Benissa i continuaran amb desfilades musicals, gràcies a la participació de l’Associació de Moros i Cristians de Benissa i la Societat Lírica i Musical de Benissa. També actuarà l’escola Pentatònic School, que oferirà una actuació musical especial.

A més, la fira comptarà amb un ampli ventall de tallers i activitats per a tots els gustos. Els més menuts podran gaudir d’un camp de futbol inflable a càrrec de la Penya Barcelonista, mentre que el Club de Pilota Futur oferirà demostracions de llançaments de pilota. No faltaran les activitats de bàsquet, voleibol i karate, amb classes obertes i demostracions.

Exposicions i demostracions

Les associacions locals mostraran la seua tasca amb exposicions d’objectes, com les antigues publicacions festives de l’Associació de Moros i Cristians de Benissa. També hi haurà tallers creatius de la mà del Grup d’Artistes de Benissa (GAB) i una exposició de gallines de raça, a càrrec de Amics de l’Avicultura (AVIBEN).

Aquesta edició de la Fira de les Associacions de Benissa es presenta com una jornada completa, amb activitats, música, esport i exposicions per a tota la família.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *