Esports

Important victoria del CFS Dianense davant el R. Sant Joan (5-11)

L'equip juvenil va derrotar en partit de preparació al Nova Elda B per 6 a 4
Plantilla sènior del CFS Dianense Rte Mena 2024 / CFS Dianense

El CFS Dianense Rte Mena ha començat la lliga de Primera Regional de futbol sala amb una contundent victòria a domicili, imposant-se per 5 a 11 al Racing Sant Joan. Des del xiulet inicial, tots dos equips van optar per un estil de joc ofensiu, la qual cosa va generar un partit d’anada i tornada constant entre totes dos porteries. No obstant això, en este desorde tàctic, els dianenses, dirigits per Dani Franco, van saber adaptar-se millor i capitalitzar les seues oportunitats de gol.

La clau del partit va estar en l’efectivitat dels jugadors del CFS Dianense, els qui van aprofitar al màxim les dos expulsions de l’equip local per a obrir una bretxa en el marcador. Els golejadors del conjunt dianense van ser Juan Ots (3), Cali (3), Bustos (3) i Alvarito, tots ells determinants en el triomf.

Partits de preparació per als equips de pedrera

L’equip juvenil del CFS Dianense també va tindre una jornada exitosa en la seua preparació per a l’inici de la temporada, vencent en un amistós al Nova Elda B per 6 a 4 en el pavelló de Dénia. El rendiment de l’equip juvenil va ser molt positiu, la qual cosa els dona un impuls de confiança de cara al seu primer compromís oficial, programat per a este dissabte, quan rebran al CD La Vila FS a casa.

CFS Dianense Rte Mena Juvenil 2024 |CFS Dianense

A més, l’equip infantil del CFS Dianense es va imposar per 2 a 1 al Sporting FS La Nucia en un altre amistós, mentre que l’equip aleví no va córrer amb la mateixa sort i va ser derrotat pel CD Paidos Dénia per 1 a 6, demostrant que encara tenen marge de millora abans que arranque la seua temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *