Esports

Inici de les lligues regionals de futbol

Partits interessants per a la majoria dels equips comarcals en la seua estrena
Jugadors del CD Jávea durant un partit / Javier Zamora

Este cap de setmana es posa en marxa la majoria de les categories de futbol organitzades per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, amb diversos equips de la Marina Alta llestos per a competir en els seus respectius grups.

Primera FFCV

En el Grup Tercer, el Pego CF iniciarà la seua marxa en el camp municipal d’Alberic, on jugarà este dissabte a les 18 hores. L’equip buscarà començar la temporada amb bon peu en un enfrontament que es presenta com un repte.

Per part seua, en el Grup IV, el CD Jávea també jugarà com a visitant. Els blanc-i-vermells s’enfrontaran al Mutxamel el diumenge, a les 19.30 hores. Este partit serà clau per a mesurar el nivell de l’equip en l’inici de la competició.

Segona FFCV

La majoria dels equips comarcals estan agrupats en el Grup V, i la jornada inaugural ens presenta diverses trobades interessants:

Simat – CD Dénia B: Este partit es disputarà el dissabte a les 17.30 hores, amb els joves del CD Dénia B buscant començar amb una victòria.

Safor Gandia – FB Teulada Moraira: Programat per al diumenge a les 10 hores, l’equip de Teulada intentarà arrancar la temporada amb força en territori visitant.

CF Orba – Alginet: L’Orba CF jugarà a casa el diumenge a les 11 hores, amb la missió si és fer-se fort com a local des del primer partit.

Daimús – CF Gorgos: L’equip gatero tancarà la jornada dominical a les 19 hores amb un enfrontament que promet ser disputat.

L’únic representant de la Marina Alta en el Grup VI és la UD Benissa, que jugarà el diumenge a les 10 hores en el camp del Salesianos. El Benissa espera iniciar la seua campanya amb una victòria en esta primera eixida.

Tercera FFCV

Els equips de la Marina Alta competixen en el Grup 12, i el calendari d’esta primera jornada és el següent:

El Benitachell CFCE El Verger: Partit programat per al dissabte a les 17.30 hores, on tots dos equips busquen els seus primers punts de la temporada.

Pego CF B – CF Orba B: El filial del Pego s’enfronta a l’Orba B a les 18 hores, en un dol d’equips joves amb molt per demostrar.

Finestrat – CE Pedreguer: El CE Pedreguer viatjarà a Finestrat per a jugar a les 19 hores, buscant imposar el seu joc des del primer minut.

UD Calpe B – Mutxamel B: Este partit tancarà la jornada sabatina a les 19.30 hores, amb tots dos filials buscant arrancar la lliga amb una victòria.

Per al diumenge, CF Beniarbeig – UD Ondarense: A les 18 hores, amb tots dos equips buscant establir-se en la taula des de l’inici.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *