Inici de temporada per als comarcals en La Nostra Copa

Gran remuntada del CE El Verger davant la UD Benissa que es va avançar amb un 0 a 2
Equip de CE El Verger / CE El Verger

Este cap de setmana, sis equips de la Marina Alta han donat el #tret# d’eixida a la temporada 2024-2025 amb la disputa dels partits de La Nostra Copa. FB Teulada-Moraira, CE El Verger i Beniarbeig CF han superat la primera eliminatòria, mentre que UD Benissa, Orba CF i Pego CF han quedat fora. L’encontre entre UD Ondarense i Gorgos CF va ser suspés a causa de l’inici de les obres de canvi de gespa en el camp Vicente Zaragoza un dia abans del partit.

El CE Verger remunta un 0-2

Al Verger, l’equip local va protagonitzar una espectacular remuntada enfront del seu rival. Després d’anar perdent 0-2, amb gols de Kevin i Isaac per als visitants, David Molines es va convertir en l’heroi del partit en anotar un hat-trick. El Verger va empatar abans del descans (2-2) i va segellar la victòria en el minut 80, assegurant el seu passe a la següent fase.

Sofriment i triomf en els penals per al FB Teulada-Moraira

El FB Teulada-Moraira, de Segona FFCV, va haver de suar la samarreta en el seu enfrontament contra el Monnegre de Mutxamel. Després d’un emocionant dol que va acabar 1-1 en el temps reglamentari, els de la Marina Alta van aconseguir imposar-se en el torn de penals per 4-1. Moreno va avançar al Teulada en el minut 37, però el Monnegre va igualar en el minut 90 amb un penal. En la tanda decisiva, els visitants van demostrar major encert i van avançar a la següent ronda.

Beniarbeig CF venç a un CF Pego minvat

El Beniarbeig CF també va assolir avançar a la següent ronda en derrotar a un Pego CF que va arribar al partit amb només tretze jugadors disponibles. Guillem va avançar al Pego a l’inici de la trobada, però Samfaina va empatar per al Beniarbeig en la segona mitat. L’expulsió d’Arnau per doble amonestació va deixar al Pego amb deu jugadors, la qual cosa va facilitar la remuntada de l’equip local, que va acabar emportant-se la victòria.

Derrota de l’Orba CF davant una potent UD Oliva

En el dol més interessant de la jornada, l’Orba CF no va poder amb la UD Oliva, caient per 3-0. L’exjugador de l’Orba, Alioune, va ser el botxí del seu antic equip en marcar dos dels tres gols que van donar la victòria a l’equip de la Safor, que ja se’n va anar al descans amb el marcador definitiu.

La primera eliminatòria de La Nostra Copa ha deixat emocions, sorpreses i algunes decepcions per als equips de la Marina Alta. Els classificats avancen amb il·lusió, mentre que els eliminats hauran de centrar-se en les seues respectives competicions de lliga.