Esports

Javi García renovat com a tècnic del CB Ondara

García ha demostrat ser un líder natural, capaç de guiar als seus jugadors amb fermesa i passió
Javi García tècnic del CB Ondara / CB Ondara

El Club Bàsquet Ondara ha anunciat oficialment la renovació de Javi García com a entrenador del primer equip masculí per a la pròxima temporada. El club ha depositat tota la seua confiança en un tècnic que no sols coneix a fons la institució, sinó que ha sigut part integral d’ella des dels seus inicis en els equips de pedrera.

Javi García ha demostrat ser un líder natural, capaç de guiar als seus jugadors amb fermesa i passió. El seu amor pel bàsquet i, sobretot, la seua dedicació al desenrotllament dels joves talents han sigut fonamentals en la positiva evolució de l’equip. Sota la seua direcció, el CB Ondara ha vist com els seus jugadors no sols milloren en el físic, sinó també en el tàctic, consolidant-se com un referent en el bàsquet de formació dins del club.

L’enfocament clar i meticulós de Javi García, centrat a perfeccionar cada aspecte del joc, ha fet d’ell una figura clau per al futur del bàsquet a Ondara. La seua renovació no sols assegura continuïtat en el projecte esportiu del club, sinó que també reforça el seu compromís amb la formació i el creixement dels joves jugadors que representen el futur del bàsquet local.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *