Entrevistes Primer Café

José Chulvi: “La gestió del govern de Xàbia no arriba a l’aprovat”

Entrevista a Dénia FM, davant l'inici del nou curs polític del PSPV-PSOE local
José Chulvi, líder del PSPV-PSOE a Xàbia / Alba Alborch

El PSPV-PSOE de Xàbia ha començat el nou curs polític amb una reunió de la seua executiva i grup municipal.

Després d’aquesta, ha visitat el ‘primer café’ de Dénia FM, el seu líder i portaveu municipal, José Chulvi, també diputat autonòmic a Les Corts Valencianes.

Chulvi ha abordat diferents temes d’actualitat, tant en l’àmbit local com autonòmic. En aquest últim apartat, ha recordat que el nou curs ve marcat pel govern en minoria del PP de Carlos Mazón, després de l’eixida al juliol de Vox.

A escala local, el líder socialista ha valorat la gestió del tripartit, “no arriba a l’aprovat”, assegura, en referència als projectes aprovats per l’anterior executiu xabiero socialista i que “no han tirat endavant en 15 mesos”. És el cas, ha indicat, del futur centre d’interpretació del far del Cap de Sant Antoni, que ja estava en licitació i que va ser retirada per l’actual govern de la plataforma de contractació.

Quant a la relació amb l’alcaldessa popular i l’executiu, ha assenyalat que “hem de parlar més perquè Xàbia s’ho mereix”.

Altres temes abordats han sigut el de l’aigua, mostrant-se partidari de millorar les xarxes per a evitar pèrdues i després abordar projectes d’envergadura, com l’ampliació de la dessaladora. I també el de l’accés a l’habitatge, recordant que el PSPV-PSOE ja va presentar, fa uns mesos, en ple, una moratòria per a pisos turístics en el municipi, que va ser rebutjada per l’executiu local.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *