Entrevistes Primer Café

José Ramiro: “Demà recepcionem l’obra del Centre de Dia”

Entrevista, a Dénia FM, amb l'alcalde socialista d'Ondara
L'alcalde d'Ondara, José Ramiro / Alba Alborch

Ondara té previst recepcionar les obres del Centre de Dia, el divendres 6 de setembre.

Així ho ha indicat el seu alcalde, José Ramiro, en el ‘primer café’ de Dénia FM, en la seua edició de dijous dia 5.

Ramiro ha recordat que aquest edifici, ja finalitzat, no va poder obrir les portes perquè “no complia amb l’ús hospitalari”, per la qual cosa s’ha estat en tramitacions amb la Conselleria perquè autoritzara les obres. Després d’haver de realitzar certes actuacions, la intenció és recepcionar-les divendres.

S’enviarà el nou projecte d’aquestes noves obres executades a la Conselleria. El següent pas serà esperar l’autorització d’obertura del centre.

No obstant això, encara no hi ha una data a la vista per a l’obertura.

Cal recordar que la Fundació Verge de la Soledat té cedida la gestió del Centre de Dia (edifici de titularitat municipal) arran d’un conveni signat en 2022.

Altres obres

Altres projectes tenen a veure amb la futura Casa de la Música i les Arts Escèniques. En aquest sentit, l’alcalde ha assenyalat que està previst que al setembre se signe l’acta de replantejament, amb la intenció que estiga acabada durant 2025.

Ramiro també s’ha referit a altres obres, com les de canvi de gespa artificial del camp de futbol, o la nova pista 3×3 de bàsquet, les de manteniment dels centres educatius amb vista “a la tornada a l’escola”, o la nova coberta de l’Escoleta Infantil.

L’inici de la campanya de Bons Consum, amb 69 comerços adherits, ha estat un altre dels temes tractats.

Correguda de bous

Quant a la correguda de bous que se celebrarà, aquest cap de setmana, a la Joia Llevantina, per “imperatiu legal” per part de la Conselleria, i que rebutja l’equip de govern ondarenc, el munícipe recalca que “no hi serem” i es delega la presidència “en les autoritats provincials”.

És més, Ramiro ha assenyalat que “si la Generalitat vol fer corrides de bous, pregunte abans a les poblacions quines estan conformes amb què es facen aquestes actuacions”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *