Esports

La Nucia CF va derrotar al CD Dénia amb un gol de penal (0-1)

A l'equip que entrena Juanjo Antolí se li van notar moltes mancances tant en defensa com en atac
Falta treta per un jugador visitant / Javier Zamora

El CD Dénia va iniciar la seua pretemporada en el camp Diego Mena amb una derrota per 0-1 davant el CF La Nucia. L’únic gol del partit va arribar en la segona mitat, després de l’execució d’un penal molt discutit per una mà assenyalada a un defensor local. El golejador va ser Pablo Terol amb un precís tret.

El partit va ser típic de pretemporada, amb un ritme lent i falta de rodatge evident en tots dos equips. L’entrenador del CD Dénia, Juanjo Antolí, va alinear a un equip amb només dos jugadors de la passada temporada, Ferrán Molina i Renzo Ridao, mentre que la resta eren joves promeses que van mostrar molt de lliurament, però encara manquen d’experiència i, en alguns casos, de qualitat per a enfrontar desafiaments majors.

Per part seua, el CF La Nucia tampoc va estar a l’altura de les expectatives de la seua afició. Igual que el CD Dénia, l’equip visitant va presentar a un planter jove, que va intentar moure la pilota amb criteri, però sense la profunditat necessària per a generar perill real en l’àrea rival.

Jugadors i àrbitres saltant al terreny de joc | J. Zamora

Durant la primera mitat, el CD Dénia va aconseguir mantindre una bona pressió que va dificultar al seu oponent desenrotllar un joc vertical. La majoria de les accions es van concentrar en el centre del camp, sense que cap dels equips obtinguera imposar-se clarament.

En la segona mitat, els canvis introduïts per tots dos entrenadors no van millorar el ritme del joc. Amb el pas dels minuts, la fatiga va començar a fer mossa en els jugadors, i les oportunitats de gol es van fer encara més escasses.

Al final, la derrota per la mínima va deixar en evidència les mancances del CD Dénia, tant en defensa com en atac. Juanjo Antolí té molta faena al davant per a trobar el millor sistema de joc per a una plantilla que ha experimentat moltes modificacions respecte a la temporada anterior.

L’escassa afluència de públic en el camp Diego Mena, amb moltes graderies buides, va reflectir la difícil situació que travessa el club, alguna cosa que lamentablement s’ha convertit en una constant en les últimes temporades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *