Esports

La Sella Open: a la recerca de l’excel·lència en la seua segona edició

L'objectiu és tornar a ser designat com el millor torneig del Ladies European Tour (LET) per segon any consecutiu
Camp La Sella Golf / La Sella Golf

La Sella Open afronta la seua segona edició amb un desafiament que no és menor: repetir la gesta de ser designat com el millor torneig del Ladies European Tour (LET) per segon any consecutiu. Després d’un debut impressionant en 2023, en el qual no sols va ser triat com el millor torneig del circuit per les mateixes jugadores, sinó que també es va distingir com la competició de golf professional amb el premi més elevat en la història d’Espanya, amb un milió d’euros, La Sella Open torna amb renovades energies i ambicions.

Les millors golfistes del LET estan jugant en el de La Sella Golf, un camp que es presenta en condicions òptimes gràcies a una sèrie de millores significatives. Una de les novetats més destacades és la cobertura total amb bermuda, un tipus d’herba que, a més de ser més adequada a la climatologia de la zona, requerix menys aigua, la qual cosa subratlla el compromís del torneig amb la sostenibilitat.

Importants inversions

Carlos García, director de La Sella Golf, explica: “Hem realitzat una inversió molt important perquè el camp present les millors condicions, no sols per l’ús d’una herba més adequada a les nostres condicions climatològiques, sinó també per la modernització del nostre sistema de reg, que ens permet aconseguir nivells òptims de manteniment consumint menys aigua”.

A més, el torneig es distingix pel seu enfocament inclusiu i pioner en el manteniment del camp. Jimena Blanco, responsable de manteniment, lidera el major contingent de greenkeepers femenines en la història del LET, amb un equip de 12 dones professionals vingudes de tota Espanya.

Blanco destaca que l’objectiu de l’equip enguany, a més de renovar el premi al millor torneig del LET, és guanyar el reconeixement al camp millor presentat. “Tot l’equip ha treballat durant tot l’estiu amb gran il·lusió, millorant cada detall, per a arribar a la setmana de l’Open amb el camp en les millors condicions”.

La Sella Open no sols es consolida com una cita imprescindible en el calendari del golf femení, sinó que també reafirma el seu compromís amb l’excel·lència, la sostenibilitat i la igualtat en l’esport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *