Esports

La Sella Open inicia el compte arrere

El torneig puntuable per al Ladies European Tour es jugarà del 19 al 22 de setembre
Jugadora en el camp La Sella Golf / La Sella Golf

El compte arrere ha començat per a una de les cites més esperades del calendari de golf professional femení a Espanya: La Sella Open. Del 19 al 22 de setembre, el camp de La Sella Golf a Dénia (Alacant) es convertirà en l’epicentre del golf femení europeu en acollir la vint-i-cinquena prova de la temporada del Ladies European Tour (LET).

Esta segona edició de La Sella Open no sols promet un espectacle esportiu de primer nivell, sinó que també arriba amb la intenció de superar les ja altes expectatives que va deixar el seu debut. El torneig, triat per les mateixes jugadores del circuit com el ‘Millor torneig del LET 2023’, ha guanyat un prestigi considerable en molt poc temps, consolidant-se com una parada obligatòria per a les millors golfistes del circuit.

La importància de La Sella Open es destaca no sols per la qualitat del camp i la bellesa natural de l’entorn, sinó també pel seu ferm compromís amb l’esport femení d’alta competició. Este esdeveniment s’ha convertit en un referent per al golf femení a Espanya, no sols per la seua organització impecable, sinó també per ser el torneig amb la major dotació econòmica del país en la seua categoria. La bossa de premis, que ascendix a 1.000.000 d’euros, subratlla l’esforç continu per equiparar el reconeixement i les recompenses del golf femení amb les del masculí.

Amb la participació de les millors jugadores del circuit europeu, La Sella Open promet ser una setmana inoblidable per als aficionats al golf i per a tots aquells que valoren l’esport femení en el seu màxim nivell. Este torneig no sols serà una demostració d’habilitat i competitivitat, sinó també un esdeveniment que reforça la importància de continuar secundant i promovent la igualtat en l’esport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *