Esports

La UD Calp es prepara per a sorpender al Novelda-Unión

L'única baixa en l'equip de Lauro Techeira és Xavi que està de viatge
Vergillos i Meji abans d'un partit / Javier Zamora

Este diumenge, a les 18.00 hores, la UD Calpe afronta un repte important en la seua estrena en la Lliga Comunitat, mesurant-se al Novelda-Unión en el camp de “La Magdalena” de Novelda. Este dol marca l’inici de la temporada per als calpins, que arriben amb la il·lusió i la determinació de sumar els seus primers punts.

El conjunt dirigit per Lauro Techeira s’enfronta a un rival que, després d’aconseguir l’ascens la passada campanya, buscarà brindar a la seua afició una victòria en el seu debut en la nova categoria.

L’equip local, dirigit per Juan Castillo, manté la base que li va permetre ascendir, amb 14 jugadors que continuen de la temporada passada, la qual cosa els atorga una gran cohesió i coneixement tàctic. A més, s’han reforçat amb fitxatges de jugadors experimentats com Cristian GarcíaLuis Jiménez, JavichuÁlex Belda, José Alfonso i Adri Gran, molts d’ells provinents del CD Eldense B.

Per part seua, la UD Calpe arriba a este xoc amb la moral alta després d’una pretemporada molt positiva. Els entrenaments durant la setmana han transcorregut sense contratemps, encara que Techeira no podrà comptar amb el davanter Xavi, que es troba de viatge, la qual cosa suposa una baixa sensible per a l’atac calpí.

El partit promet ser un dol intens, on tots dos equips buscaran imposar el seu joc des de l’inici. La UD Calpe intentarà sorprendre el Novelda-Unión amb el seu bon estat de forma i la confiança generada en les últimes setmanes, mentres que els locals tractaran de fer valdre la seua condició d’equip compacte i ben organitzat.

Serà una prova exigent per als de Lauro Techeira, que confien a iniciar la temporada amb bon peu i demostrar que estan llestos per a competir al més alt nivell en la Lliga Comunitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *