La UD Calpe en un gran partit va véncer al Novelda Unió (1-3)

Un gran gol de volea de Fede va obrir el camí de la victòria que després van ratificar Paolo i Luis García
Fede autor del primer gol a Novelda / Javier Zamora

La UD Calpe va començar la temporada amb una victòria convincent en la seua visita al camp de “La Magdalena” de Novelda, on es va imposar per 1- 3 al Novelda Unión. L’equip dirigit per Lauro Techeira va mostrar un gran control del partit, tant en la possessió de la pilota com en l’execució del seu pla de joc, deixant al seu rival sense opcions durant gran part de la trobada.

Des de l’inici, la UD Calp es va mostrar com un equip sòlid i ben organitzat, aconseguint avançar-se en el minut 28 amb un golàs de Fede, que va coronar una jugada ben elaborada. No obstant això, el Novelda Unión no va tardar a reaccionar, obtenint l’empat abans del descans amb un gol d’Álvaro, la qual cosa va deixar el marcador en taules en finalitzar la primera mitat.

En la segona part, els calpins es van fer els amos de la pilota, el control del partit i el va assolir. Al cap de 10 minuts de la represa, Paolo va posar als visitants novament en avantatge amb un gol que va desajustar per complet els esquemes de l’equip local. A penes uns minuts després, Luis García va ampliar l’avantatge per als visitants amb un gol de gran qualitat, resolent una jugada que va deixar a la defensa del Novelda Unión sense resposta.

Amb el 1-3 en el marcador, Lauro Techeira va decidir canviar d’estratègia, reforçant la línia medul·lar amb alguns canvis que van consolidar el domini visitant. A partir d’eixe moment, el Novelda Unión a penes va poder generar perill, mentre que la UD Calpe va manejar la trobada amb intel·ligència, assegurant així els seus primers tres punts de la temporada.

Este debut victoriós en la Lliga Comunitat demostra que la UD Calpe és un equip a tindre en compte, amb una plantilla que ha sabut adaptar-se ràpidament a les exigències del nou curs i un tècnic que ha sabut llegir a la perfecció el desenrotllament del partit.