Esports

La UD Calpe no es fia del Torrevieja CF

Els calpins afronten el partit amb les baixes de Xaca, Cassius i d'Iván Rubio que ha deixat l'equip per a anar al la Vila Joiosa
Jugadors calpins calfant / Javier Zamora

Este diumenge, a les 18 hores, la UD Calpe s’estrenarà davant la seua afició en el camp municipal calpí, enfrontant-se al Torrevieja CF en un partit corresponent a la segona jornada de la competició de lliga. L’àrbitre encarregat de dirigir el partit serà Bernabeu Campello.

L’equip dirigit per Lauro Techeira arriba a este compromís amb la moral molt alta després de la seua victòria a Novelda la passada jornada. El bon rendiment mostrat per la plantilla en eixe enfrontament ha incrementat la confiança de l’equip, que buscarà mantindre l’impuls positiu en el seu primer partit com a local. No obstant això, Techeira ha sigut caut en les seues declaracions, advertint als seus jugadors de les possibles complicacions que pot presentar el Torrevieja CF, un rival que ve motivat després del seu ascens.

Per a esta trobada, la UD Calpe no podrà comptar amb Xaca i Cassius, els qui s’absentaran per motius personals, ni amb Iván Rubio, qui ha deixat el club per a firmar amb el la Vila Joiosa CF. Estes baixes podrien suposar un desafiament addicional per a l’equip calpí, que haurà d’ajustar la seua estratègia per a mantindre el bon rendiment mostrat en la jornada inaugural.

El Torrevieja CF, per part seua, arriba a este partit després d’haver empatat 1-1 davant el Thader en la primera jornada. El conjunt saliner, acabat d’ascendir, ha optat per mantindre el bloc que els va portar a l’èxit la temporada passada, reforçant-se amb jugadors experimentats com Manresa, Segura, Matías, Morales, i Pizana. No obstant això, el seu entrenador, José Antonio Gil, no podrà comptar amb Redondo, qui complirà una sanció.

El duel promet ser renyit, amb una UD Calpe que buscarà sumar la seua segona victòria consecutiva i un Torrevieja CF que intentarà donar la sorpresa en la seua primera eixida de la temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *