Societat

La Vall de Gallinera impulsa el comerç local amb els bons al consum local

Aquesta nova edició es farà del 23 de setembre al 20 d’octubre. Els bons es podran sol·licitar fins al dissabte 28 de setembre
Cartell de la campanya de bons al consum local de la Vall de Gallinera / Ajuntament de la Vall de Gallinera
L’Ajuntament de la Vall de Gallinera ha engegat la quarta edició de la campanya “Bons al Consum Local”. Aquesta iniciativa busca fomentar les compres als comerços locals, ja que cada euro gastat repercuteix directament en la millora de l’economia local. A més, contribueix a mantindre els serveis essencials per a la ciutadania.

Aquesta nova edició es farà del 23 de setembre al 20 d’octubre. Els bons es podran sol·licitar fins al dissabte 28 de setembre. És important destacar que, segons l’Ajuntament, qualsevol persona empadronada des de fa més de tres mesos podrà sol·licitar els seus bons.

Gràcies a una subvenció de 25.541 € de la Diputació d’Alacant, cada veí podrà disposar de tres bons de 20 € cadascun. Per a utilitzar aquests bons, serà necessari realitzar una compra mínima de 25 € per comerç i per tiquet. Aquesta mesura, segons les autoritats, incentiva el consum als comerços locals adherits.

A més, amb aquesta quarta edició, les administracions públiques hauran invertit un total de 74.707 € en el comerç de la Vall de Gallinera. D’altra banda, cal recordar que la campanya també compta amb la col·laboració de la ciutadania, que complementa les ajudes amb les seues pròpies compres. Això genera un efecte positiu sobre l’economia local.

Horaris del repartiment dels bons al consum local

El repartiment dels bons es realitzarà a l’Ajuntament de la Vall de Gallinera en horari de dilluns a divendres, d’11.00 a 14.00 h. També es farà a la vesprada del dijous, de 16.00 a 19.00 h, i el dissabte 28 de setembre a l’Oficina de Turisme.

Per últim, l’Ajuntament ha agraït el compromís de la ciutadania amb el comerç local. També ha destacat la implicació dels comerços adherits, com Casa Carmen, el Forn de Pa Alfonso i la Farmàcia. Aquests negocis, segons l’Ajuntament, continuen apostant pel municipi i millorant la qualitat de vida dels seus habitants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *