Societat

L’Ajuntament de Benissa llança la nova edició del Bo Consum

Descobreix com la nova edició del Bo Consum Benissa injectarà més de 350.000€ en el comerç local
De esq. a dre., Javier Ribes, Creama Benissa; Roberto Box, regidor de Comerç; y Raul Martinez, president d'ACEB / Ajuntament de Benissa

L’Ajuntament de Benissa ha anunciat la nova edició del Bo Consum Benissa. Aquest matí, Roberto Box, regidor de Comerç, Creama i Promoció Econòmica, ha presentat la campanya al costat de Raúl Martínez, president de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Benissa (ACEB).

Més de 350.000€ per al comerç local

Aquesta campanya injectarà més de 350.000€ en el comerç local durant el pròxim mes. Segons Box, aquesta és “la campanya més important de l’any” per al comerç de Benissa. Els bons consum Benissa estaran disponibles del 16 de setembre al 15 d’octubre. A més, l’Ajuntament de Benissa, amb una subvenció de la Diputació d’Alacant, repartirà 173.977€ en bons de 25€.

Així mateix, fins a 1.738 persones podran beneficiar-se d’aquests bons, una xifra rècord per al municipi. Per a sol·licitar els bons, serà necessari ser major d’edat a 1 de setembre de 2024 i estar empadronat a Benissa. Els bons es podran demanar a través de la web oficial de la campanya.

Com funcionen els bons consum?

Per a utilitzar els bons consum Benissa, les compres hauran de ser del doble del valor del bo. És a dir, per a gastar un bo de 25€, caldrà fer una compra d’almenys 50€. Els bons es podran acumular en una mateixa compra, però no es podran acumular bons de diferents persones.

Després, si no es gasta el pressupost total de la campanya, els bons tornaran a estar disponibles per a altres persones.

Finalment, Box ha destacat la gran acollida de la campanya, amb la participació de 70 comerços del municipi. Raúl Martínez ha animat els veïns a comprar en el comerç local i ha subratllat la importància de la campanya per dinamitzar l’economia de Benissa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *