Esports

Laurence Rastell primera Màster B en la Cursa Vertical Torre Diagonal One

L'atleta del CA Dénia Corre és la vencedora Màster del Circuit Nacional de Carreras Verticales
L'atleta del CA Dénia Corre amb el seu trofeu / L. Rastell

Laurence Rastell, destacada atleta del CA Dénia Corre, ha sumat un nou èxit al seu impressionant palmarés en les proves de pujada per escales. Esta vegada, Rastell va participar en la Cursa Vertical Torre Diagonal One a Barcelona, una carrera que va atraure a un gran nombre de competidors, tant en la modalitat exclusiva per a bombers com en la categoria d’atletes populars.

El repte consistia a ascendir les 24 plantes de l’emblemàtica Torre Diagonal, superant un total de 600 #escaló. Rastell va completar el recorregut en un temps impressionant de 4 minuts i 33 segons, la qual cosa li va permetre ocupar el sext lloc en la classificació general absoluta femenina i alçar-se amb la victòria en la categoria Màster B.

Amb esta actuació, Laurence Rastell conclou la seua participació en el Circuit Nacional de Carreras Verticales, on ha competit en una sèrie de proves emblemàtiques com l’ascens al Funicular de Bilbao, Hotel Bali de Benidorm, Funicular de Montserrat, Torre Emperador de Madrid i, finalment, Torre Diagonal de Barcelona. Gràcies a la seua constància i rendiment, Rastell ha aconseguit els punts necessaris per a acabar segona en la classificació absoluta femenina i primera en la categoria Màster.

El circuit, que tenia prevista una última prova al novembre a Madrid, s’ha donat per finalitzat pel fet que la torre que havia d’ascendir està en obres. Amb això, la prova de Barcelona es convertix en el tancament oficial de la temporada, consolidant a Laurence Rastell com una de les atletes més destacades en esta especialitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *