Esports

L’EM de pilota d’Ondara arreplega 10 Trofeus autonòmics

Raúl Blasco, entrenador de l'Escola Municipal de Pilota d'Ondara, premiat com el millor entrenador en la modalitat d'onewall
Equips de l'EM Pilota d'Ondara / Ayto Ondara

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara va participar dissabte passat 21 de setembre a València en la celebració del XXXIII Dia de la Pilota Valenciana, que va comptar amb el lliurament, en L’Alqueria del Bàsket de València, dels trofeus als millors equips de les fases finals Autonòmiques dels XLI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana (que lliura la Federació de Pilota Valenciana) en les diferents modalitats (frontó valencià, frare, galotxetes, one wall, galotxa, raspall, llargues i escala i corda).

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara ha aconseguit en la temporada 2023-2024 un total de 10 guardons, tenint com a coordinador a Juanma Garrido, i com a entrenador a Raúl Blasco, el qual va ser premiat com a millor entrenador en la modalitat de one wall. Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Lluís Fornés, es va posar a disposició de l’escola un autobús per a acudir a València a arreplegar els trofeus.

Raúl Blasco amb el seu premi | Ayto Ondara

L’equip Benjamí d’Ondara ha aconseguit,  la plata en llargues; els equips alevins, 4 trofeus; or en frontó parelles i llargues; plata en one wall parelles i bronze en one wall parelles; l’equip infantil, plata en llargues; l’equip cadet, 3 trofeus: or en one wall parelles; plata en raspall i bronze en escala i corda; i l’equip juvenil, ha aconseguit plata en llargues.

Tant l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, com el Regidor d’Esports, Lluís Fornés, han felicitat els integrants de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara i als seus entrenadors, pels èxits aconseguits durant tota la passada temporada 2023-2024. Lluís Fornés va acompanyar els integrants de l’escola en el lliurament de premis del Dia de la Pilota, i va expressar el seu orgull perquè l’escola d’Ondara haguera collit tants èxits esportius.

També ha animat els integrants de l’Escola per a continuar així en la nova temporada que ja ha donat inici en l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, tenint de nou com a coordinador a Juanma Garrido, i com a entrenadors a Raúl Blasco i com a novetat, enguany també a Marc Terrades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *