Educació

L’Escola d’Adults de Xàbia obri el període de matriculació per al curs 2024/2025

Les inscripcions estaran obertes fins al 13 de setembre
Cartell de l'Escola d'Adults de Xàbia per al curs 2024-2025 / Ajuntament de Xàbia

L’Escola d’Adults de Xàbia ha iniciat el termini d’inscripció per al curs 2024/2025, oferint una excel·lent oportunitat a aquelles persones que desitgen completar la seua Educació Secundària Obligatòria (ESO) o simplement volen ampliar els seus coneixements en diferents àrees. Aquest programa de Formació de Persones Adultes (FPA) està dirigit a aquells que busquen millorar les seues habilitats i perspectives tant personals com professionals.

Les inscripcions estaran obertes fins al 13 de setembre, amb un horari flexible per a facilitar l’accés a tots els interessats. De dilluns a dijous, es podrà inscriure en horari de vesprada, de 17:30 a 20:30, i els divendres al matí, de 10:00 a 12:00. Les matriculacions es realitzaran a la seu de l’Escola d’Adults de Xàbia, situada al carrer Ramón Llidó, s/n.

L’oferta educativa de l’Escola d’Adults és extensa i dissenyada per a satisfer les necessitats d’estudiants de tots els nivells. Des de cursos bàsics de lectoescriptura fins a formació avançada en idiomes, tant en valencià com en castellà, el centre ofereix una varietat d’opcions. També s’inclouen tallers d’anglés, informàtica bàsica i preparació per a la prova de nacionalitat espanyola, cosa que assegura una formació àmplia i actualitzada.

La direcció del centre anima a la ciutadania a aprofitar aquesta oportunitat educativa que, a més d’oferir un títol oficial com el graduat en ESO, permet adquirir competències essencials en l’actualitat.

Per a més informació, els interessats poden contactar amb l’Escola d’Adults de Xàbia telefonant al número 96 579 57 85 o enviant un correu electrònic a 03015506@edu.gva.es.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *