Societat

L’hostaleria de Pego s’uneix a la nova campanya de Bons Consum

Els Bons Consum es podran gastar entre l'1 i el 30 de novembre en els establiments adherits
Signatura dels Bons Consum 2024 / Ajuntament de Pego

Pego llança una nova edició de la campanya de Bons Consum per a fomentar les compres al comerç local. Esta edició inclou, per primera vegada, el sector de l’hostaleria. L’objectiu principal és donar suport a les empreses locals i promoure el consum dins del municipi.

A més, la campanya està gestionada pel departament de Promoció Econòmica i Creama, en col·laboració amb la Unió Gremial i finançada per la Diputació d’Alacant. Els participants disposaran de targetes moneder amb un valor de 150 euros. L’import es divideix així: l’usuari aporta 75 euros, i la Diputació finança els altres 75.

Com aconseguir el Bo Consum

Poden sol·licitar el Bo Consum totes les persones majors de 18 anys. És necessari fer la reserva prèvia a la web bonsconsumpego.es, que s’activarà en els pròxims dies. Per a les persones majors de 65 anys, s’ha habilitat una gestió presencial els dies 14 i 15 d’octubre a les oficines de Creama. Des del 16 fins al 31 d’octubre, qualsevol major d’edat podrà sol·licitar el bo.

Els Bons Consum es podran gastar entre l’1 i el 30 de novembre en els establiments adherits. El llistat d’empreses participants es publicarà aviat. En total, es destinaran 155.824 euros a la campanya.

Raül Tamarit, regidor de Promoció Econòmica, destaca que la participació ha sigut un èxit en edicions anteriors. A més, ressalta que la incorporació de l’hostaleria permetrà una major varietat d’alternatives per als usuaris.

Mauro Lorenzo, president de la Unió Gremial, també valora positivament la iniciativa. Afirma que l’esforç de les entitats implicades i la simplicitat del funcionament facilitaran la participació dels establiments.

Amb esta campanya, Pego reafirma el seu compromís per impulsar l’economia local i oferir suport directe als seus comerciants i empresaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *