Dénia FM

Cap de setmana ambiental a Dénia amb la solta de tortugues i la jornada de neteja marina ‘Barriendo Mares’

El cinc i sis d'octubre la comarca s'uneix en defensa del nostre entorn, així ho ha contat Toni Martínez en la secció Marenostrum
Toni Martinez / Redacció

El cap de setmana del 5 i 6 d’octubre, Dénia serà l’escenari de dues activitats importants centrades en la preservació del medi ambient i la fauna marina. Toni Martínez, col·laborador de Maracostumbrados en la secció ‘Marenostrum’ i el guardacostes de la Reserva Marina ens ha contat en directe el que ens espera en aquest cap de setmana dedicat al medi ambient.

Solta de tortugues

El dissabte 5 d’octubre, es realitzarà la solta de 29 tortugues marines a la platja de les Albaranes, les mateixes tortugues que van néixer l’any passat en aquesta localització. L’acte comptarà amb la participació de voluntaris provinents de tot el territori nacional, que s’han desplaçat fins a Dénia per assistir a aquest moment tan especial. La solta es farà en el mateix lloc on van néixer les tortugues, reafirmant el compromís de la ciutat amb la protecció de la fauna marina.

Neteja marina ‘Barriendo Mares’

El diumenge 6 d’octubre, tindrà lloc la jornada de neteja marina ‘Barriendo Mares’, que es durà a terme a Dénia des de la costa, submarina i amb embarcacions. L’activitat començarà amb el repartiment de material de neteja a la llotja de pescadors entre les 8:30 i les 9:30 del matí. Els participants rebran una escombra de material reciclat i una samarreta commemorativa com a obsequi. La jornada finalitzarà a les 12:00 hores amb una clausura i un aperitiu per a tots els assistents.

Aquest cap de setmana és una oportunitat per a tots aquells que volen col·laborar amb la protecció del medi ambient i gaudir de la bellesa natural que ofereix Dénia, demostrant una vegada més el compromís de la ciutat amb la sostenibilitat i la conservació del seu entorn.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *