Dénia FM

Es compleixen les expectatives a la Marató de Sang de Dénia: el balanç fins al mig dia

Fins a les 20:30 es pot continuar donant sang al Centre Social
Col·laboradores Donació de Sang / Redacció

Hui, 25 de setembre, Dénia acull una nova edició de la Marató de Donació de Sang, organitzat per l’Ajuntament en col·laboració amb el Centre de Transfusió d’Alacant. L’esdeveniment, que s’està celebrant al Centre Social de Dénia, ha comptat amb 35 donacions efectives fins a les 13:35 hores, segons fonts del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana.

La jornada, que va començar a les 9:45 i seguirà fins a les 20:30 hores, busca superar el nombre de donacions de les edicions anteriors per contribuir a les reserves de sang necessàries per als hospitals de la comarca. Rafa Carrió, regidor de Salut Pública, ha fet una crida a la ciutadania per participar massivament: “Donar sang és un acte de generositat que salva vides”.

Dénia FM ha estat en directe durant tot el matí per a informar de l’evolució de la marató i animar als veïns a sumar-se a aquesta causa solidària a través del programa matinal, ‘Maracostumbrados’. La marató continuarà durant la vesprada, i s’espera que el nombre de donacions continue augmentant.

Fotos de Tino Calvo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *