Comerç

María José García: ‘La nova marca comercial és un pas crucial en la promoció del comerç de Dénia”

Maria José García en la secció 'Més clar que l'aigua' en Dénia FM
Maria José García, regidora de Promoció Económica / Redacció

En una entrevista a la secció “Més clar que l’aigua” de Dénia FM, la concejala de Promoció Econòmica, Maria José Garcia, ha parlat de la nova marca “Comerç de Dénia”, una iniciativa que forma part del Pla Estratègic de Comerç 2021-2025. “La marca naix perquè hem volgut tornar a l’origen, a les tendes que fan barri, que fan carrer, que fan poble. És una marca senzilla i directa”, ha explicar la regidora.

Aquesta marca, desenvolupada per l’agència Sapristi-Décom!, busca actualitzar i millorar l’antiga identitat Dénia Shopping, fent-la més propera, inclusiva i representativa de tot tipus de comerç a la ciutat. “El que hem buscat és que siga una marca reconeguda per a tota la població”, ha afegit.

Segons Maria José Garcia, l’objectiu principal és augmentar la visibilitat del comerç local, destacar la qualitat i singularitat dels comerços de Dénia i impulsar la participació en les diferents iniciatives municipals, com ara els bons consum, la Nit de la Llum, el Mercat de Nadal, la fira Dénia Stock i la TendetesFest.

L’eslògan de la nova marca, “Com més comerç, més Dénia”, s’inspira en l’efecte papallona, destacant com petites accions locals poden generar grans beneficis per a la ciutat. La regidora ha subratllat la importància de la col·laboració de tots els agents comercials per aconseguir que aquesta nova identitat es convertisca en un referent per al comerç de Dénia. “Si guanya el comerç, guanyem tots i totes”, ha finalitzat la regidora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *