Educació

Tota la informació sobre com pots matricular-te en els cursos d’idiomes de la EOI

El procés d'inscripció començarà el 13 de setembre i finalitzarà el dia 17 del mateix mes
EOI Xàbia / Redacció

La Escola Oficial d’Idiomes de Dénia i Xàbia ha obert el període d’admissió per al curs 2024-2025, oferint una oportunitat per a aquells que desitgen millorar el seu domini d’idiomes. Els interessats podran triar entre una àmplia gamma de cursos d’anglés, alemany, francés, valencià i espanyol per a estrangers, adaptats a diferents nivells de competència.

El procés d’inscripció començarà el 13 de setembre i finalitzarà el dia 17 del mateix mes. Tot el tràmit es podrà fer de manera telemàtica a través de la pàgina web oficial de l’EOI de Dénia, utilitzant l’assistent telemàtic d’admissió. Aquest procés és obligatori per a tots els idiomes i nivells, assegurant així una gestió eficient i ordenada de les sol·licituds.

Una vegada confirmada l’adjudicació de la plaça, que es comunicarà per correu electrònic el 20 de setembre, els estudiants podran formalitzar la seva matrícula fins al 4 d’octubre. Aquest tràmit inclou el pagament de les taxes corresponents i la presentació de la documentació necessària.

Preus

Els preus per al curs varien segons el nivell d’estudi. Per als nivells A2 a C1, els nous alumnes hauran d’abonar 118 euros, mentre que els alumnes antics pagaran 92 euros. Per al nivell C2, el cost serà de 133 euros per als nous alumnes i de 107 euros per als que ja han cursat algun estudi anteriorment a l’escola. Tanmateix, els llibres no estan inclosos en el preu de la matrícula, i hauran de ser adquirits per separat.

Durada i ubicació

És important destacar que els cursos tenen una durada de 120 hores, distribuïdes en dos dies per setmana, amb dues hores de classe per sessió. Les classes a Xàbia es duran a terme a l’IES La Mar, ubicat a l’Avinguda Augusta, número 2, en horari de vesprada, fet que facilita la compatibilitat dels estudis amb altres responsabilitats personals o professionals. Aquesta ubicació ofereix una gran comoditat per als estudiants locals, que podran accedir a l’ensenyament d’idiomes sense haver de desplaçar-se a altres localitats.

Test de classificació

Per a aquells que ja tenen coneixements previs en algun idioma però no disposen d’una certificació oficial, l’EOI de Dénia ofereix la possibilitat de realitzar un test de classificació. Aquest test es durà a terme el 3 de setembre a les 17:00 hores, amb un cost de 12,23 euros.

Les inscripcions per al test s’hauran de fer abans de les 15:00 hores del mateix dia, a través d’un formulari disponible a la pàgina web de l’escola.

Per a més informació, podeu visitar el centre de Dénia al carrer de les Hiades, 10, o contactar a través del telèfon o de la seua pàgina web oficial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *