Esports

Moruno va ser el vencedor en la XXII Volta a Peu a La Xara

En la categoria femenina la guanyadora absoluta va ser Marta Pérez del CA Cametes Pedreguer
José David Moruno entrant en meta / Kike Aracil

Els carrers de l’EATIM La Xara es van omplir d’energia i entusiasme amb la celebració de la XXII Volta a Peu, una autèntica festa de l’atletisme popular que va demostrar ser un èxit tant en la seua organització com en l’àmbit esportiu. L’esdeveniment, organitzat per l’entitat menor en col·laboració amb el CA La Xara, va reunir corredors de totes les edats i nivells, creant un ambient vibrant i familiar.

La jornada va començar amb les carreres de les categories inferiors, on l’alegria i l’emoció es van reflectir en els rostres dels més joves. No obstant això, el moment més esperat va arribar amb l’eixida de la prova regna, en la qual els participants es van enfrontar a un recorregut de 7 quilòmetres pels carrers de La Xara.

El triomf en la classificació absoluta masculina va ser per a José David Moruno, del SD Correcaminos, qui va travessar la línia de meta en primera posició amb un temps impressionant de 22’43. La segona plaça la va ocupar Jorge Llácer, del Ondara Tri-Esport, amb un temps de 23’12, mentres que el tercer lloc va ser per a Ángel Herrera, del CA Dénia Corre.

Menbres del CA La Xara ! K. Aracil

En la classificació femenina, Marta Pérez, del CA Cametes, es va alçar amb la victòria en completar el recorregut en 27’31. Emi Pérez, del CA Dianium Baleària, va ocupar la segona posició amb un temps de 29’10, seguida per Cristina Monfort, del CA Llebeig Xàbia, qui va finalitzar en tercera posició.

La XXII Volta a Peu de La Xara no sols va destacar per la qualitat dels seus participants, sinó també per l’excel·lent organització i el suport del públic, consolidant-se com una cita imprescindible en el calendari de l’atletisme popular de la comarca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *