Esports

Nova temporada a les Escoles Esportives Municipals d’Ondara

La gran novetat és la la fusió de la coordinació de les escoles de futbol i bàsquet sota la direcció de Joan Mut
Joan Mut coordinador de futbol i bàsquet a Ondara / Ayto Ondara

La nova temporada 2024-2025 de les Escoles Esportives Municipals d’Ondara ha començat amb una significativa novetat: la fusió de la coordinació de les escoles de futbol i bàsquet sota la direcció de Joan Mut, qui des d’agost ocupa el càrrec de coordinador de totes dos disciplines. Esta mesura busca donar un impuls decisiu a l’estructura esportiva local, optimitzant la figura del coordinador, que es dedicarà en exclusiva a estes tasques i serà l’encarregat de resoldre qualsevol qüestió que sorgisca durant la temporada.

El nou coordinador va ser presentat oficialment pel regidor d’Esports, Lluís Fornés, en una sèrie de reunions prèvies a l’inici de la temporada amb els integrants de les Escoles Esportives Municipals de Futbol i Bàsquet d’Ondara. Fornés va explicar que, després de la dimissió de l’anterior coordinador de futbol i la jubilació del coordinador de bàsquet, es va decidir crear una plaça de coordinador més professionalitzada que es dedicara a temps complet a la coordinació de totes dos modalitats esportives.

Perfil del coordinador i noves iniciatives

Joan Mut, mestre en Magisteri i Educació Física, ja coneix bé les escoles esportives municipals d’Ondara, havent sigut anteriorment entrenador de l’escola de bàsquet. A més, ha exercit el rol de coordinador d’activitats extraescolars en un centre educatiu. En el seu nou càrrec, compaginarà la tasca de coordinador amb l’entrenament de l’equip sènior femení de bàsquet d’Ondara, de l’escola multiesportiva i dels querubins de l’escola de futbol.

Entre les principals aportacions de Joan Mut a la coordinació de bàsquet i futbol destaca la creació d’un programa de treball per objectius específics per a cada categoria. Així mateix, ha desenrotllat un reglament de règim intern que tots els membres de la comunitat educativa (alumnes, famílies i entrenadors) hauran de complir, amb el respecte com un dels seus pilars fonamentals.

Projecció d’imatge i organització

Durant les reunions de pretemporada, celebrades els passats 26 i 27 d’agost, es va subratllar la importància de projectar una imatge adequada de les escoles esportives. Es va insistir en l’obligatorietat que tots els membres porten l’equipament oficial (xandall) en les diferents activitats esportives, com una manera d’enfortir la identitat i cohesió del grup.

La temporada 2024-2025 promet ser un període de consolidació i creixement per a les Escoles Esportives Municipals d’Ondara, amb una estructura organitzativa renovada i un enfocament clar en la professionalització i millora contínua dels programes esportius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *