Esports

Noves incorporacions al Dénia Rugbi Barbarians

La seua escola inicia el seu curs continuant amb la seua labor de formació i desenrotllament de futurs talents
Entrenament Dénia Rugbi / Dénia Rugby Barbarians

Amb l’arribada de setembre i després d’una intensa temporada estival de tornejos de rugbi-platja, el Dénia Rugbi Barbarians ha començat la seua pretemporada en el camp de rugbi del Poliesportiu de Dénia. El primer entrenament va tindre lloc dimarts passat, marcant l’inici d’un nou cicle ple d’il·lusió i compromís.

En estes primeres sessions, l’enfocament s’ha posat principalment en el to físic i les dinàmiques d’elasticitat, aspectes fonamentals per a preparar a l’equip de cara a la temporada. L’ambient és d’entusiasme, amb els jugadors entregant-se per complet a la seua millora individual i col·lectiva. Una de les novetats d’enguany és la incorporació de diversos joves talents procedents de l’escola, la qual cosa suposa un desafiament i alhora una oportunitat per al cos tècnic, que treballarà intensament per a integrar-los en l’equip principal.

Escola de Rugbi

L’escola de rugbi del club també ha començat la seua activitat al setembre, continuant amb la seua labor de formació i desenrotllament de futurs talents.

Cartell Escola de Rugbi | Dénia Rugby

Els entrenaments es realitzen els dimarts i dijous #a la vesprada en el Poliesportiu de Dénia, i el club convida a qualsevol persona interessada a provar o reincorporar-se a la pràctica del rugbi, independentment de la seua edat o sexe, a unir-se a les sessions. Per a més informació, els interessats poden posar-se en contacte amb Pedro en el número 618 029 191.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *