Obres

Ondara presentarà el projecte de millora de la Plaça Major amb una reunió oberta a la ciutadania

El Consistori convida els veïns a informar-se sobre les obres que milloraran la funcionalitat i l’estètica del municipi

L’Ajuntament d’Ondara organitzarà una reunió oberta a la ciutadania el pròxim dimarts 10 de setembre a les 19:00 hores a la Casa de Cultura, amb l’objectiu de presentar el projecte d’adequació i millora de la Plaça Major. Aquesta trobada estarà a càrrec de l’equip tècnic redactor del projecte, juntament amb l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i membres de la corporació municipal. Es convida a tots els veïns i veïnes d’Ondara a assistir a aquesta reunió per a informar-se sobre les obres i resoldre els seus dubtes.

El projecte d’adequació i millora de la Plaça Major ha estat possible gràcies a una subvenció de la Diputació Provincial d’Alacant dins de la Convocatòria d’Ajudes per a Infraestructures i Assistència a Municipis: PLAN +CERCA 2023. Aquesta subvenció, que cobreix el 100 % del cost de les obres, ascendeix a un pressupost de 136.987,08 euros (IVA inclòs), i les obres han estat adjudicades a l’empresa Excavaciones y Desmontes Pistola SL amb un termini d’execució de dos mesos i mig.

L’objectiu de les obres és millorar la presència i funcionalitat de la Plaça Major, creant un espai més dinàmic i agradable tant per als residents com per a la celebració d’esdeveniments importants per al municipi. La intervenció afectarà una superfície total de 2.038,00 m², dels quals 707,50 m² corresponen a la plaça en si, excloent els carrers adjacents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *