Esports

Ondara acollirà l’inici del projecte “Pilota a les Trobades d’Escoles Valencianes”

Aquest esdeveniment està organitzat per la Federació d'Escola Valenciana amb l'objectiu de promoure la pilota valenciana

El dimecres 2 d’octubre, el Trinquet Municipal d’Ondara serà l’escenari de l’acte d’inici de curs del projecte “Pilota a les Trobades d’Escoles Valencianes”. Aquest esdeveniment està organitzat per la Federació d’Escola Valenciana amb l’objectiu de promoure la pilota valenciana, especialment la modalitat de pilota grossa.

A més, la Regidoria d’Esports d’Ondara, dirigida per Lluís Fornés, col·labora en l’organització de l’acte. El municipi ha cedit espais per a les activitats i també ha proporcionat el suport necessari. L’acte tindrà lloc al Trinquet Municipal d’Ondara, un dels més antics de la Comunitat Valenciana.

Jornada de convivència entre sis pobles

Durant la jornada, xiquetes i xiquets de sis pobles de la comarca participaran en diferents partides de pilota valenciana. Aquests pobles són Ondara, El Verger, Pego, Benissa, Confrides i Onil. Les activitats començaran a les 9:30 del matí i es prolongaran fins a les 13:30h. Els joves esportistes jugaran tant dins del trinquet com al carrer, en un ambient de convivència i esportivitat.

El projecte “Pilota a les Trobades d’Escoles Valencianes” forma part de les activitats que es fan durant les Trobades d’Escoles Valencianes. L’objectiu és que l’esport tinga una presència important dins d’aquests esdeveniments. Segons Vicent Romans, un dels responsables del projecte, “si parlem d’esport hem de parlar del nostre esport, la pilota valenciana”.

El projecte va començar amb la modalitat de pilota grossa perquè és accessible per a tothom. Això no obstant, no es descarta que puga canviar o evolucionar en el futur.

Aquest projecte busca donar més visibilitat a la pilota valenciana i, al mateix temps, promoure la convivència entre els pobles participants. Ondara, amb la seua rica tradició en aquest esport, és el lloc idoni per a començar aquesta segona edició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *