Cultura

Ondara ajorna el Festacarrer del dissabte 21 de setembre per les previsions de pluja

La programació prevista queda ajornada al 2 de novembre

L’Ajuntament d’Ondara informa que degut a les previsions de pluja per al dissabte 21 de setembre, en què la previsió de l’AEMET per Ondara és d’un 100% de probabilitat de pluja al llarg de la jornada, s’ha decidit ajornar la programació prevista en el Festacarrer Ondara 2024.

Els actes de la programació que s’ajornen inclouen el plat fort del Festacarrer d’enguany, com és el concert de la Fúmiga i Cactus a la Plaça de Bous. També s’ajorna l’aplec de Muixerangues.

En canvi, es mantenen els actes de la programació del Festacarrer del divendres 20 i diumenge 22 de setembre.

Davant l’alta probabilitat de que ploga durant la celebració dels actes prevists i les hores anteriors, cosa que inhabilitarà els espais on anaven a celebrar-se (donat que eren a l’aire lliure, en llocs com la plaça de bous i els carrers del voltant), i com a mesura de seguretat, l’Ajuntament d’Ondara ha acordat traslladar tota la programació del Festacarrer del dissabte 21 de setembre, i ha anunciat que se celebrarà el dissabte 2 de novembre, segons la disponibilitat de les diferents actuacions i grups prevists.

S’ajorna per al dia 2 de novembre la cercavila amb  d’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals; els jocs tradicionals al Prado, A Toc de Vermut amb la colla de dolçaines i el grup de Danses Ocell, les partides de raspall al carrer Palmera a càrrec de l’Escola de Pilota d’Ondara, l’Aplec de Muixerangues i el Concert de La Fúmiga, Cactus i VadeRock.

Quant al programa de Festacarrer per aquest divendres 20 de setembre que si que se celebrarà, és el següent:  a les 20 hores hi haurà la Dansà de la Marina des de l’Ajuntament fins al Prado (abans del sopar de cabasset); el recital Fam de Versos (amb adaptació de poemes d’Estellés) a càrrec de Llunació (després del sopar de cabasset), i a la nit (23:30 hores)  Correfoc a càrrec de la Colla de Dimonis de Massalfassar des del Prado (acompanyats per d’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals).

Per al diumenge 22 de setembre les previsions meteorològiques també permeten continuar endavant amb la programació prevista: Diana participativa  des de les 9 hores amb d’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals, Grup de Danses Ocell, i altres colles del País Valencià pels carrers del poble. Després de la Diana Participativa i l’esmorzar popular al Prado, es faran des de les 11 hores tallers d’arranjament de canyes i tensat de Tabals al Prado i a la terrassa de la Plaça de Bous; A Toc de Vermut amb la colla de dolçaines i el grup de Danses Ocell (a les 12 hores al Prado); i  el concert de Dolç Tab Jazz a les 19:30 hores del diumenge 22 de setembre a l’Auditori Municipal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *