Política

Ondara millorarà els seus ingressos en 2024 amb 475.000 euros d’inversions municipals

La millora dels ingressos permetrà a Ondara afrontar múltiples inversions que beneficiaran diferents sectors del municipi
Vista de nit de la façana de l'Ajuntament d'Ondara / Ajuntament d'Ondara

L’Ajuntament d’Ondara ha anunciat una millora significativa en la seua previsió d’ingressos per a 2024. La xifra total ascendeix a 475.000 euros, gràcies a devolucions i el Plan + Cerca 2024. Aquesta injecció econòmica permetrà dur a terme inversions importants en diversos àmbits municipals.

Per una banda, l’Ajuntament rebrà 279.000 euros provinents de les devolucions per participació en els tributs de l’Estat de 2022. Aquests fons es destinaran a diferents projectes, com la millora d’infraestructures i serveis municipals. Segons ha avançat l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, aquest increment d’ingressos permetrà abordar diverses necessitats locals.

Inversions en edificis i espais municipals

Entre les inversions destacades, 12.000 euros es destinaran a la millora de la plaça de bous, mentre que el poliesportiu municipal rebrà 43.000 euros per a reformes als lavabos, les grades del camp de futbol i la gespa. També es destinaran 125.000 euros per a instal·lar un nou sistema de climatització a l’Auditori Municipal.

D’altra banda, es preveu una inversió de 36.000 euros per habilitar espais d’oci per a animals domèstics. A més, 16.000 euros aniran destinats a la biblioteca infantil per a millorar el seu mobiliari i equipament. També es farà una aportació extraordinària de 47.000 euros a la Residència.

Més fons per a altres iniciatives

A més, el Plan + Cerca 2024 aportarà altres 196.000 euros, que es reflectiran al pressupost amb un suplement de crèdit. Aquests diners es destinaran a finançar diverses iniciatives, com contractes de serveis esportius, tallers d’ocupació, i activitats de Promoció Econòmica, Festes i Participació Ciutadana. També es preveuen actuacions en manteniment de parcs i jardins, així com l’adquisició de gàbies per a la gestió de porc senglar.

En resum, la millora dels ingressos permetrà a Ondara afrontar múltiples inversions que beneficiaran diferents sectors del municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *