Esports

Ondara va presentar als seus equips professionals de pilota

L'equip masculí d'escala i corda el componen Giner i Héctor, el femení de raspall, Aina, Amparo i Natàlia
Acte de presentació en el Trinquet Pelayo / FPCV

La setmana passada, el Trinquet Pelayo de València va ser l’escenari de la presentació oficial de les competicions de pilota valenciana per a la nova temporada, tant en el seu àmbit professional com autonòmic. Estos campionats, organitzats per la Federació de Pilota Valenciana amb el suport de Caixa Popular, la Diputació de València i la Generalitat Valenciana, abasten les modalitats d’escala i corda i raspall, en categories masculina i femenina.

L’acte va comptar amb la destacada presència de l’alcalde d’Ondara, José Ramiro, qui va assistir amb motiu d’una fita històrica per al municipi: per primera vegada, dos equips professionals de pilota valenciana portaran el nom d’Ondara – Portal de la Marina. Este assoliment és fruit d’un acord entre l’Ajuntament d’Ondara i la Federació de Pilota Valenciana, un conveni que també compta amb el suport del Centre Comercial Portal de la Marina, que sufragarà el 50% de la col·laboració econòmica estipulada per a cada equip.

Equip masculí d’Ondara en Escala i Corda |FPCV

Equips patrocinats per Ondara – Portal de la Marina

L’equip de Copa Caixa Popular Pro 1 Escala i Corda masculí està compost per Giner i Hèctor, mentre que l’equip de Copa Caixa Popular Pro 1 Raspall Femení està integrat per Aina, Amparo i Natàlia. Estos equips competiran representant a Ondara, la qual cosa suposa un gran avanç en la promoció de l’esport autòcton en la localitat.

Partides en el Trinquet Municipal d’Ondara

Com a part de l’acord, el Trinquet Municipal d’Ondara acollirà almenys una partida de la competició en la qual participen els equips que representen a Ondara. Dissabte que ve 28 de setembre, l’equip d’escala i corda de Giner i Hèctor s’enfrontarà a l’equip de València, format per Puchol II i Àlvaro G., en una esperada partida que promet ser un gran espectacle per als aficionats locals. Per part seua, l’equip femení de raspall disputarà la seua partida a Ondara el diumenge 20 d’octubre.

Equip femení d’Ondara de Raspall | FPCV

Satisfacció i Orgull a Ondara

Des de l’Ajuntament d’Ondara s’ha expressat gran satisfacció per estos patrocinis, entenent que són molt beneficiosos per a potenciar l’esport de la pilota en la localitat. Encara que en anys anteriors s’havien firmat acords per a acollir partides professionals i finals de jocs esportius, mai abans Ondara havia patrocinat equips professionals de pilota valenciana. Este pas avant subratlla el compromís del municipi amb la promoció i desenrotllament d’este esport tradicional en la Comunitat Valenciana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *