Partit de màxim nivell entre la UD Calpe i CF La Nucia (0-2)

Tots dos tècnics es van prendre molt de debò este últim partit de pretemporada i van exigir el màxim als seus jugadors
Panucci davant CF La Nucia / Javier Zamora

El camp municipal de Calp es va vestir amb les millors gales per a ser l’escenari de la posada de llarg de la primera plantilla de la UD Calpe per a la temporada 2024-25. En una #vesprada solejada amb una bona assistència de públic, l’alcaldessa de la vila, Ana Sala i el president del club, Ernesto Tomás, van anar rebent als components de la plantilla i cos tècnic que dirigix des de la banqueta, Lauro Techeira. La festa no va ser completa per a l’equip amfitrió perquè va perdre per 0 a 2 davant un gran rival.

Una plantilla molt millorada respecte a les dels últims exercicis. Han arribat al club, el porter Adrián, els defenses, Elías i Pablo Seguí. El migcampista, Meji i els davanters, PanucciLuis García als quals s’unixen els juvenils que ascendixen.

Parlaments

Després de l’acte on Ana Sala desitge la millor de les sorts i va mostrar el seu total suport al club, el president, Ernesto Tomás, va il·lusionar a la seua afició parlant del gran esforç que s’ha realitzat per a tindre una gran plantilla que lluitarà per estar en el més alt.

Finalment, Lauro Techeira, va prometre molta faena i sacrifici de tots, destacant la gran implicació de tots els seus homes en l’objectiu de fer una gran campanya. Té molt clar que per ganes i desitge no quedarà i va advertir que sense el suport de l’afició tot és més complicat.

Plantilla UD Calpe 2024.25 | J. Zamora

Partit intens

Sobre el terreny de joc el CF La Nucia va posar un equip molt competitiu similar al que fa unes setmanes es va emportar la Copa Federació en guanyar al CD Soneja (0-2). El ritme de joc va ser molt alt, amb totes dos esquadres disputant totes les pilotes.

La primera clara ocasió va ser per als locals amb una rematada que va fer emprar-se a fons al porter visitant, Fluixa. La forta pressió realitzada en la línia medul·lar i la serietat defensiva va evitar que els calpins passaren dificultats defensives. L’equip de la Marina Baixa de categoria superior al de la Marina Alta a penes va poder crear joc en part pel bon sistema tàctic del seu rival. Es va arribar al descans amb el 0 a 0 inicial.

En la segona mitat, tots dos entrenadors van optar per fer pocs canvis, la qual cosa va demostrar la serietat amb la qual es van prendre el xoc. Amb el pas dels minuts el millor físic dels visitants va anar imposant-se davant un rival que va anar perdent força.

En el minut 70, va arribar el 0 a 1, amb una bona rematada de Carrasco. Després del gol, Techeira va donar oportunitats a tots els seus jugadors, i el seu rival va continuar controlant la pilota. En temps de prolongació, Fran Martínez va rematar amb encert un servici de cantonada que va significar el 0 a 2 definitiu.

La plantilla calpina ha de començar a preparar el seu debut de lliga que serà en el camp de la Magdalena davant el Novelda Unión CF.