Entrevistes Primer Café

Pepa Font: “Ja voldria jo que les obres de la ciutat anaren igual que les del port”

'Primer café' amb la líder del PP a Dénia i comissionada de la GVA per al port de la ciutat
Pepa Font, líder del PP a Dénia i comissionada del port / Alba Alborch

La líder del PP i comissionada de la GVA per al port de Dénia, Pepa Font, ha visitat el ‘primer café’ de Dénia FM, en l’inici del nou curs polític. Port, obres, educació o vivendes turístiques han sigut alguns dels temes tractats.

Port

Pel que fa al recinte portuari, Font ha assegurat que li agradaria que les obres de la ciutat avançaren al mateix ritme que les del port.

Precisament, s’ha referit a l’última visita del director general de Ports a la ciutat, en la qual es va reunir amb els concessionaris del port. Entre altres projectes a realitzar en aquest recinte, hi ha l’obertura del RCN de Dénia a la ciutadania o la rehabilitació dels Ducs d’Alba.

Quant al futur centre de formació Gent de Mar, que el director general de Ports ja va confirmar que no s’ubicarà en aquest recinte, Font recorda que estava previst “en el punt d’accés a l’Estació Marítima”, amb el trànsit i els “embussos monumentals” que es produïxen en la zona. I incidix que “veiem la instal·lació, però no en el port”.

Obres

En comparació amb les obres que s’estan duent a terme al municipi, Font ha denunciat que les del solar de l’antic ambulatori al carrer Marqués de Campo fa tres setmanes estan parades. O la finalització de les de la Glorieta, amb la font que encara no funciona. O els sobrecostos en altres projectes, com el futur CEE Raquel Payà o la segona residència per a la tercera edat.

Neteja

Si fora alcaldessa per un dia, Font ha subratllat que faria èmfasi en la recollida de residus del municipi, posant un “equip de neteja al centre de la ciutat”.

Vivendes turístiques

Pel que fa a la suspensió cautelar, durant un any, de l’expedició de certificats de compatibilitat de vivendes d’ús turístic, considera que la mesura “arriba tard”, afegint que s’hauria “d’haver parat abans per a reflexionar”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *