Esports

Pepelu feliç a la seua arribada a Las Rozas

El dianense va compartir amb la resta de convocats la primera sessió d'entrenament de Selecció d'Espanya de futbol
Pepelu a la seua arribada a Las Rozas / RFEF

Els 25 jugadors convocats per Luis de la Fuente van començar ahir la seua concentració a la Ciutat del Futbol, en Las Rozas, on romandran fins demà abans de posar rumb a Belgrad. L’equip torna al treball just quan es complixen 50 dies des de la gran final de l’Eurocopa, amb la doble corona continental sota el braç, que ara comencen a defendre en els seus pròxims compromisos en la Lliga de Nacions de la UEFA contra Sèrbia i Suïssa.

El migcampista dianense, José Luis García Vayá, conegut com a “Pepelu”, es va mostrar molt feliç i emocionat en arribar a la concentració. La seua primera convocatòria amb la Selecció Absoluta és un somni fet realitat, i així ho va expressar amb un gran somriure en trobar-se amb els seus companys.

Pepelu |RFEF

L’equip va realitzar la seua primera sessió d’entrenament a les 19 hores, on Pepelu va treballar al costat de la resta d’internacionals. La sessió es va desenrotllar amb intensitat i va ser seguida per un nodrit grup d’aficionats, en la seua majoria joves, que van omplir la graderia i van viure de prop l’emoció de veure als seus ídols en acció.

En finalitzar l’entrenament, els jugadors de la Selecció es van acostar a la graderia per a compartir un moment especial amb el públic, firmant autògrafs i prenent-se fotografies. Va ser un bany de masses per a l’equip, que va demostrar una vegada més el carinyo i la passió que genera la Roja en tot el país.

Pepelu firmant després de l’entrenament amb Espanya | RFEF

La concentració continuarà fins demà, quan la selecció posarà rumb a Belgrado per a enfrontar-se a Sèrbia en el seu primer compromís d’esta fase de la Lliga de Nacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *