Societat

El “El Sur” de la Granadella celebra 65 anys amb poesia i memòria

El restaurant reafirma el seu compromís amb la sostenibilitat, col·laborant amb l'Oceanogràfic en la suelta de cavallets de mar
granadella / Redacció

El restaurant “El Sur“, situat en la preciosa cala de la Granadella a Xàbia, celebra el seu 65é aniversari. Fundat per la família Estalrich en 1959, aquest establiment icònic ha estat testimoni de l’evolució del turisme i la gastronomia a la Marina Alta.

Per commemorar aquesta fita, el restaurant ha acollit un recital de “Poetes per la Cultura“, amb versos recitats i acompanyats per la guitarra de Joaquín Boscá, que han omplit de calma i poesia l’ambient tardorenc de la cala.

A més, “El Sur” reafirma el seu compromís amb la sostenibilitat, col·laborant amb l’Oceanogràfic en la suelta de cavallets de mar a les seues aigües.

José Ángel Estalrich, en nom de la família, ha destacat els molts moments meravellosos viscuts al llarg d’aquests 65 anys, i ha expressat l’orgull de mantindre viva la història d’aquest emblemàtic restaurant.

La celebració ha reunit un nombrós públic que ha gaudit d’una combinació perfecta de cultura, memòria i la serenitat que ofereix la Granadella en aquesta època de l’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *