Societat

Portal de la Marina sorteja una targeta regal de 500 euros amb motiu de la tornada a l’escola

El Centre Comercial a Ondara vol fer més suportable la “tornada a la rutina” al setembre
El Centre Comercial Portal de la Marina / Redacció

El Centre Comercial Portal de la Marina, propietat de Lar España Real Estate Socimi i gestionat per Grup Lar a través de Gentalia, vol facilitar la tornada a la rutina a tots els seus socis i sòcies amb un sorteig en l’App Club de los Disfrutones.

Els socis podran guanyar aquest premi que Portal de la Marina ha posat a la seua disposició per a poder fer front a aquestes despeses imprevistes que sorgixen en l’inici del nou curs. Aquest premi de 500 € podrà ser utilitzat per a comprar material escolar, renovar armaris per a l’inici del nou curs o començar nous propòsits.

Tots els usuaris que vulguen participar hauran de donar-se d’alta com a socis del Club de los Disfrutones, entrar en l’apartat de sortejos i fer clic en participar. Amb aquesta acció, des de Portal de la Marina es busca facilitar la tornada a la rutina i fer-la més suportable per a tots els socis del Club de los Disfrutones.

Segons les declaracions de Virginia Carrasco, directora del centre comercial: “volem estar al costat dels veïns i veïnes de la Marina Alta i aquesta vegada volem fer-ho donant-los suport en l’inici del nou curs perquè la tornada a la rutina siga més fàcil”.

Sobre Portal de la Marina

Portal de la Marina, ‘Un portal on tot el món és benvingut’. La major oferta comercial i d’oci de la Marina Alta. Compta amb una SBA de més de 40.000 metres quadrats. Va ser inaugurat el 2008 i el 2018 va realitzar una ambiciosa reforma de la seua zona de restauració per a millorar l’experiència de client, la qual cosa el convertix en el lloc ideal on realitzar les compres i gaudir de la millor restauració i moments d’oci.

Disposa d’una àmplia oferta comercial, amb més de 100 botigues i 10 restaurants líders en el mercat nacional i internacional: Zara, Massimo Dutti, Bimba i Lola, C&A, IKEA, Nespresso, Carrefour, cine i 1.655 places d’aparcament.

“Portal de la Marina, més que un “portal” on comprar: un lloc compromés amb la ciutat i els seus habitants, el medi ambient i la sostenibilitat”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *