Esports

Presentació de la XI Edició de la Regata Gourmet Race Teulada Moraira

En este esdeveniment tan rellevant es combina l'esport amb l'alta cuina
Presentació de la Gourmet Race / Club Náutico de Moraira

En l’edifici social del Club Náutico de Moraira, es va dur a terme la presentació oficial de la XI Edició de la Regata Gourmet Race Teulada Moraira, un esdeveniment que combina nàutica i alta cuina. La regata se celebrarà el pròxim 5 d’octubre de 2024, amb eixida a les 08.30 hores des del port esportiu del Club Náutico Moraira.

L’acte de presentació va estar presidit per Tomás Solano, director del Club Náutico Moraira, Ramón Martí, vicepresident del club, Juan Vicente Oller Llobell, president del club, i Raúl Llobell, alcalde de Teulada Moraira. Tots ells van destacar la rellevància de l’esdeveniment, no sols en l’àmbit esportiu, sinó també cultural i gastronòmic.

Productes Gourment | CN Moraira

Un jurat d’excepció

Durant la presentació, Tomás Solano va destacar la importància de comptar amb un jurat de primer nivell en esta edició. Entre els noms esmentats es troben figures reconegudes del món de la gastronomia com Collado, propietària dels restaurants Blue Arribar i La Via en Blue de València, José Vicente Pérez, xef del restaurant El Bresol, i Carlos García Moreno, xef de Dexcaro i Gosadia a Dénia. A més, Alberto Ferruz, xef del restaurant BonAmb de Xàbia, repetirà com a president del jurat, consolidant la seua participació en este prestigiós esdeveniment.

Aspectes tècnics i recorregut

Ramón Martí va ser l’encarregat de desglossar els detalls tècnics de la regata, explicant que el recorregut té una duració aproximada d’una hora i 50 minuts. Els vaixells de motor hauran de mantindre una velocitat mitjana de 10 nusos, mentres que els velers navegaran a una mitjana de 5 nusos. El repte per als participants serà cuinar durant la travessia i emplatar en només cinc minuts en arribar a port.

Un esdeveniment consolidat

Juan Vicente Oller Llobell va expressar la seua satisfacció per la celebració de l’onzena edició de la Gurmet Race, agraint a patrocinadors, col·laboradors i al personal del club pel seu esforç a fer possible este esdeveniment. Per part seua, l’alcalde Raúl Llobell va subratllar la importància d’esta regata, qualificant-la com un esdeveniment únic i exclusiu que situa a Teulada Moraira en el mapa de la nàutica i la gastronomia.

Homenatge a figures destacades

Enguany, la Gourmet Race retrà homenatge al Grup Gurmets, amb un reconeixement especial a Francisco López Canís i Fernando Jover per la seua contribució al desenrotllament d’esta competició des dels seus inicis.

Programació de l’esdeveniment

Divendres, 4 d’octubre: Inauguració oficial, còctel de benvinguda i reunió de patrons.

Dissabte, 5 d’octubre: Eixida dels vaixells a les 09.30 hores, seguit del showcooking del xef Arturo Salvetti i el lliurament de premis a les 14.00 hores.

La XI Edició de la Gourmet Race promet ser, una vegada més, una cita ineludible que atraurà a amants de la nàutica i la gastronomia, oferint una experiència única en les aigües de Moraira.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *