Esports

Presentació estel·lar de La Sella Open Golf

L'acte va estar conduït pel golfista professional valencià José Manuel Lara
Autoritats municipals al costat d'organitzadors / Javier Zamora

La Sella Open, part del prestigiós calendari del Ladies European Tour, torna a brillar en el recorregut alacantí de La Sella Golf del 19 al 22 de setembre. Esta competició, que reunix les millors golfistes del LET, ja destil·la espectacle i glamur fins i tot abans de l’inici de la gran batalla esportiva.

Conegut per les jugadores com el millor torneig del LET en 2023 gràcies a la qualitat de les instal·lacions i el tracte rebut, La Sella Open afronta la seua segona edició amb els mateixos ingredients que el van portar a destacar l’any passat. El carinyo cap a este torneig va quedar patent en la cerimònia inaugural, presentada pel golfista professional José Manuel Lara, qui va conduir la gala amb mestratge.

El director de La Sella Golf, Carlos García, va recordar a les jugadores que este torneig està dissenyat per a elles, destacant el milió d’euros en premis, la xifra més alta en la història del golf femení a Espanya. “Este és el vostre torneig”, va afirmar, generant una ovació entre les golfistes presents a l’hotel Dénia Marriott La Sella Golf Resort & Spa.

Núria Iturrioz colpejant la bola | J.Zamora

Un dels moments més especials va ser el sopar dissenyat per Núria Iturrioz, guanyadora de l’edició inaugural en 2023. Seguint la tradició del Masters d’Augusta, el sopar de campions va comptar amb un menú que va incloure delícies mediterrànies com a croquetes de pernil, polp a la gallega i formatge mahonés, entre altres exquisideses. Les jugadores van felicitar a Iturrioz pel seu bon gust gastronòmic, en un ambient festiu i distés abans que comence la competició.

Calendari de La Sella Open:

Dimecres, 18 de setembre: Entrenaments oficials.
Dijous, 19 de setembre: Primera jornada de competició.
Divendres, 20 de setembre: Segona jornada de competició i cort.
Dissabte, 21 de setembre: Tercera jornada de competició.
Diumenge, 22 de setembre: Última jornada de competició i cerimònia de lliurament de premis.

Amb un milió d’euros en joc, La Sella Open promet ser un esdeveniment inoblidable per als aficionats i un gran impuls per al golf femení. El torneig està obert al públic i s’espera una gran assistència per a gaudir del millor golf europeu a Alacant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *