Esports

Reconeixement Internacional al CT Dénia pel Torneig Orysol

La Federació Internacional de Tenis ha atorgat un premi al club dianense per l'organització d'un esdeveniment internacional tan longeu
Pistes del CT Dénia / CT Dénia

El Club de Tenis Dénia ha sigut guardonat amb un prestigiós premi de la Federació Internacional de Tenis, un reconeixement que subratlla la importància i el llegat del Torneig Orysol, un dels esdeveniments més emblemàtics i longeus del circuit internacional. Este torneig, que es disputa en les pistes del club des de fa 45 anys, ha sigut bressol de grans figures del tenis mundial, consolidant-se com un esdeveniment clau per als joves talents en el seu camí cap a l’elit.

Reconeixement de la FIT | CT Dénia

L’Orysol ha vist passar per les seues pistes a futures llegendes del tenis com Rafa Nadal, Juan Carlos Ferrero, David Ferrer, Andy Murray, i més recentment, a promeses del tenis com Carlos Alcaraz, qui va participar en el torneig en 2019 i ha demostrat la seua vàlua en l’arena internacional. Jugadors de la talla d’Alex de MiñaurRoberto BautistaNicolás Almagro, Pablo CarreñoSebastian BáezMariano Navone, Jaume Munar, Pedro Cachin, han deixat la seua petjada en l’Orysol, sent part de la seua rica història.

Enguany, el Torneig Orysol ha sigut testimoni d’un nou capítol d’èxit amb la participació de Rafa Jódar, qui, després de la seua destacada actuació a Dénia, s’ha proclamat campió júnior de l’Ús Open, un assoliment que promet continuar enriquint la tradició del torneig.

El Club de Tenis Dénia, amb el seu premiat Orysol, continua sent un referent en el desenrotllament del tenis mundial, servint de trampolí per a les futures estreles de l’esport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *