Esports

Repte important per a la UD Calpe en la seua visita a Elda

Lauro Techeira afronta el partit davant el CD Eldense B amb la seua plantilla al complet i amb l'objectiu de sumar la victòria
Michael durant un partit / Javier Zamora

La UD Calpe visitarà este diumenge el vell estadi Pepico Amat per a enfrontar-se a l’CD Eldense B a les 11.30 hores, en un partit que serà dirigit pel col·legiat De Lara Orts. L’equip calpí, sota la direcció de Lauro Techeira, té clar que haurà de rendir al màxim nivell per a superar a un rival que, encara que filial, compta amb joves jugadors de gran qualitat.

L’enfocament de l’UD Calpe serà aprofitar la inexperiència d’estos jugadors de l’Eldense B per a trobar espais en el seu defensa i capitalitzar les oportunitats que es presenten. Afortunadament, el tècnic Techeira compta amb pràcticament tota la seua plantilla disponible, ja que Cassius i Xaca han tornat als entrenaments. L’únic dubte per al partit és Meji, qui encara arrossega algunes molèsties.

L’Eldense B, que ha experimentat importants canvis en la seua plantilla respecte a la temporada anterior, continua sent un equip competitiu. En la passada campanya, tots dos equips van lluitar braç a braç pels llocs alts de la classificació, a la recerca d’una promoció d’ascens. Ara, l’UD Calpe buscarà aprofitar esta ocasió per a imposar-se i sumar tres punts rellevants que li mantinguen en la baralla pels llocs de privilegi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *