Successos

Restablida la llum a Xàbia després de sufocar l’incendi d’un transformador

El foc es va originar el dilluns, 16 de setembre, a la vesprada, a la zona de l'Arenal
Transformadors / ajuntament de Xàbia

Cap a les 3 de la matinada es restablia totalment la llum a les zones afectades a Xàbia per l’incendi d’un transformador.

A la vesprada del dilluns, 16 de setembre, cap a les 17.50 hores, es registrava un incendi a la zona de l’Arenal de Xàbia, segons informava l’Ajuntament. Les primeres investigacions indicaven que el foc es va originar en un transformador, la qual cosa va provocar un tall de llum en part del municipi.

Cap a les 20.30 hores, fonts municipals assenyalaven que la major part del municipi havia recuperat completament la llum i que l’incendi estava totalment extingit. No obstant això, a eixa hora, encara hi havia dues zones afectades: el passeig David Ferrer, a la platja de l’Arenal, i els locals comercials de l’avinguda Libertad.

També s’indicava que s’estava a l’espera de sis generadors, i que si els treballs avançaven com estava previst, a la nit, els veïns afectats tornarien a tindre llum.

Finalment, cap a les 3 hores, es restablia totalment la llum a les dues zones afectades, i tot funcionava amb normalitat.

Des de l’Ajuntament de Xàbia es donava les gràcies a tots els que havien participat, ràpidament, per a assegurar que els veïns tingueren llum, especialment a la Policia Local, els Bombers i Amjasa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *