Esports

Salva Cogollos va ser el millor dianense en la Copa Autonòmica ILCA 6

La flota del Real Club Náutico Dénia va estar en la prova que va organitzar el Club Náutico Dehesa de Campoamor
Regata de la copa Autonòmica ILCA 6 / RCN Dénia

Durant els passats dies 7 i 8 de setembre, es va disputar la Copa Autonòmica ILCA 6 en el Club Náutico Dehesa de Campoamor, on 74 regatistes de diferents clubs de la Comunitat Valenciana es van donar cita per a competir en esta important regata.

L’esdeveniment va començar el dissabte amb tres mànegues disputades en condicions de poc vent, la qual cosa va desafiar als regatistes a adaptar-se a unes condicions difícils. No obstant això, el diumenge el vent va ser de menys a més, permetent que es completaren altres tres mangues, brindant als participants l’oportunitat de gaudir d’una jornada de vela més dinàmica.

El Real Club Náutico Dénia (RCND) va estar representat per quatre regatistes que van competir amb gran dedicació. Salva Cogollos va obtindre la 43a posició, Diego Cogollos va finalitzar en la 62a, Pablo Bayo es va col·locar en la 52a posició, i Óscar Jennings va aconseguir la 66a posició.

Encara que els resultats no van ser els més destacats, esta regata ha sigut una excel·lent oportunitat perquè els joves regatistes del RCN Dénia milloren la seua tècnica i acumulen experiència de cara a futures competicions.

La participació en esdeveniments d’este calibre és fonamental per al desenrotllament i creixement esportiu dels regatistes, i el Real Club Náutico Dénia continua apostant per la formació i el progrés dels seus esportistes en l’àmbit de la vela.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *